Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-2

Τροπαιούχος ο Ολυμπιακός! Σε έναν άκρως συναρπαστικό τελικό στη Σύρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ και κατέκτησε το Λιγκ Καπ για τρίτη φορά στην ιστορία του.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 3-2

Σε έναν τελικό διαφήμιση για το Βόλεϊ που διεξήχθη στη Σύρο, ο Ολυμπιακός επικράτησε στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το τρίτο Λιγκ Καπ της ιστορίας τους. Οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να κάνουν την απόλυτη ανατροπή, αφού βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ από τους αντιπάλους τους.

Ο δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε καλύτερα και πήρε το πρώτο σετ με 25-20, με τον Σεπέδα να κάνει τρομερή εμφάνιση και να αποτελεί τον αρχισκόρερ της ομάδας του. Το ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο σετ με τον ΠΑΟΚ να το "καθαρίζει" με 25-20 και να φτάνει μια "ανάσα" από την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ολυμπιακός φάνηκε να ξυπνάει στο τρίτο σετ και με πολύ καλές άμυνες κατάφερε να μειώσει σε 2-1. Αυτό προκάλεσε άγχος στους παίκτες του ΠΑΟΚ που έδειξαν ανήμποροι να τελειώσουν σωστά τις ευκαιρίες τους και στο τέταρτο σετ, με αποτέλεσμα να το χάσουν με 25-20 και το ματς να πάει στο τάι μπρέικ.

Εκεί ο δικέφαλος έδειχνε πως θα βγει νικητής, φτάνοντας το σκορ στο 14-10, όμως οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν και πάλι. Έκαναν το 15-15, πέρασαν μπροστά με 16-15 και τελείωσαν το ματς με άσο του Έγκλεσκαλνς!

Τα σετ: 20-25, 20-25, 25-17, 25-20, 17-15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η "χρυσή Βίβλος" του λιγκ καπ στο βόλεϊ ανδρών

TO LIVE

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK