Άλλαξε όνομα το κλειστό της Αλεξανδρούπολης

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε η επίσημη αλλαγή του ονόματος του κλειστού γυμναστηρίου της πόλης σε "Μιχάλης Παρασεκυόπουλος", προς τιμήν του αείμνηστου αθλητικού παράγοντα της πόλης που εργάστηκε σκληρά για τη δημιουργία του.

Άλλαξε όνομα το κλειστό της Αλεξανδρούπολης

Παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών του Έβρου, του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη, του του προέδρου της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρου, του προέδρου του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μανώλη Βουκουρεσλή και 1.200 φίλων του βόλεϊ που είχαν γεμίσει από νωρίς τις κερκίδες του γυμναστηρίου της Αλεξανδρούπολης έγινε πριν τον αγώνα Εθνικός – ΑΕΚ η εκδήλωση μνήμης για την ονοματοδοσία "Μιχάλης Παρασκευόπουλος" στο γυμναστήριο της ακριτικής πόλης.

Είναι ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του σπουδαίου παράγοντα που ηγήθηκε του ακριτικού συλλόγου για περισσότερο από 40 χρόνια ιδρύοντας παράλληλα τη ΓΕΑ και τη νίκη Αλεξανδρούπολης, ενώ θεμελίωσε και το γυμναστήριο.

Ο πρόεδρος του Εθνικoύ Αλεξανδρούπολης, Μανώλης Βουκουρεσλής δήλωσε:

"Υποχρέωση μας είναι να μεταλαμπαδεύουμε τις μνήμες στις νέες γενιές και να βρίσκουμε πρότυπα και παραδείγματα. Το έργο που άφησε ο Μιχάλης Παρασκευόπουλος είναι η παρακαταθήκη για τις νέες γενιές. Η εμβληματική του μορφή και όσα έπραξε θα είναι για μας στον Εθνικό ο φάρος που θα μας οδηγεί στο μέλλον μακριά από δυσκολίες και θα μας διδάσκει το πως θα τις αντιμετωπίσουμε. Είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο και παράγοντα και από εκεί ψηλά θα μας προστατεύει και θα μας καθοδηγεί πάντα".

Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε για τον Μιχάλη Παρασκευόπουλο, τη γνωριμία και το έργο τους:

"Σωστά έπραξε η διοίκηση και έδωσε το όνομα του Μιχάλη Παρασκευόπουλου στο γυμναστήριο. Τις μεγάλες προσωπικότητες πρέπει να τις τιμούμε. Ο Μιχάλης Παρασκευόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στον Έβρο, στη Θράκη και ειδικά στο ελληνικό βόλεϊ. Τον γνώρισα το 1997. Ήταν η χρονιά που ήταν να πάρω μεταγραφή στον από το Σουφλί που έπαιζα τότε. Τον έζησα πολλά χρόνια που ήταν παράγοντας του Εθνικού, της ΕΟΠΕ και όταν ήμουν στην Εθνική ομάδα. Ήταν κύριος με κάπα κεφαλαίο. Λίγοι παράγοντες πέρασαν από τον ελληνικό αθλητισμό σαν τον Μιχάλη Παρασκευόπουλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK