Με Κίρισι στον ημιτελικό του Final 4

H ρωσική Κίνεφ Κίρισι, η ομάδα δηλαδή που αποκλείστηκε από την Βουλιαγμένη στη Euroleague, θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final 4 του LEN Trophy.

Με Κίρισι στον ημιτελικό του Final 4

Στις πρόσφατες αναμετρήσεις της με την Κίνεφ Κίρισι σε Final 4 του Champions Cup, η ομάδα του Πειραιά έχει απολογισμό μια νίκη και μια ήττα. Το 2010 στο Final 4 της Κέρκυρας, το οποίο είχε διοργανώσει, είχε ηττηθεί 11-12 (παράταση) στον ημιτελικό, ενώ το 2011 στο μικρό τελικό του Final 4 του Σαμπαντέλ είχε νικήσει14-12.

Το Final 4 του LEN Trophy θα φιλοξενηθεί στις 4 και 5 Απριλίου στην Φλωρεντία. Στον άλλον ημιτελικό η οικοδέσποινα Φιρέντσε θα τεθεί αντιμέτωπη με τη ρωσική Ούγκρα.

Ο Χάρης Παυλίδης σχολίασε για την κλήρωση με την Κίνεφ: "Είναι η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Η Κίρισι δείχνει να είναι η πιο δυνατή ομάδα της τετράδας. Είναι το φαβορί. Εμείς θα παλέψουμε όμως με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό και ίσως μετά το έργο μας να είναι πιο εύκολο.

Έχουμε καιρό μπροστά μας να δούμε και να μελετήσουμε τον αντίπαλο μας που πρόσφατα έπαιξε και με την Βουλιαγμένη και να καταστρώσουμε τα πλάνα μας. Θα πρέπει να βαδίσουμε στο δύσκολο δρόμο αλλά για να λέμε την αλήθεια για να πάρεις μια ευρωπαϊκή κούπα πρέπει να κερδίσεις δυο παιχνίδια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK