Πάει για την κούπα ο Ολυμπιακός

Στο τελικό του Len Trophy προκρίθηκε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, επικρατώντας 8-5 της ρωσικής Κίνεφ στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 της Φλωρεντίας.

Πάει για την κούπα ο Ολυμπιακός

Η ομάδα του Πειραιά ανέβασε αισθητά την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο και με επιμέρους σκορ 5-2 λύγισε την αντίσταση της φημισμένης αντιπάλου της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από έξι χρόνια, στο ντεμπούτο του Χάρη Παυλίδη στην τεχνική ηγεσία, οι "ερυθρόλευκες" είχαν ηττηθεί από την Ρόμα στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης.

Αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό του Σαββάτου (5/4, 20:45) θα είναι η οικοδέσποινα Φιρέντσε, η οποία επικράτησε 15-10 της ρωσικής Χαντί Μανσίσκ στο δεύτερο ημιτελικό.

Η Ελλάδα έχει κατακτήσει δύο φορές το τρόπαιο: το 2003 με την Βουλιαγμένη και το 2010 με τον Εθνικό.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-0, 3-1, 2-1

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ε. 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μ., Νιαρχάκου, Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου Α, Νοξ, Σταματοπούλου.

Κίνεφ (Νάριτσα): Κάρναουκ, Ζούμπκοβα, Προκοφίεβα 2, Σιμάνοβιτς 1, Κουροτσικίνα, Κρίμερ 1, Ιακούσενα, Κιρίλτσεβα, Μπελίεβα 1, Χοκχριάκοβα, Οκούναβα, Ρίζκοβα, Ιούσκοβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK