Στην Κροατία για το καλύτερο ο Ολυμπιακός

Στην Κροατία οδηγεί τον Ολυμπιακό η 4η αγωνιστική του Champions League.

Στην Κροατία για το καλύτερο ο Ολυμπιακός

Οι "ερυθρόλευκοι" κοντράρονται την Τετάρτη (14/12, 21:00) με την πρωτοπόρο και αήττητη του Α΄ ομίλου Πριμόριε Ριέκα, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι ως μια καλή ευκαιρία για τεστ δυνάμεων. Έχοντας απολογισμό 1 νίκη-2 ήττες, οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, ωστόσο δεν πήγαν με υψηλές βλέψεις στην Κροατία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουν για το καλύτερο.

" Το παιχνίδι στη Ριέκα δεν κρίνει τίποτα. Πάμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και μια δυνατή έδρα. Η Ριέκα είναι το φαβορί του ομίλου και αυτό έχει δείξει με το απόλυτο νικών που έχει πετύχει. Εμείς μετά από αρκετές μέρες θα μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό, ενώ μετά ακολουθεί πάλι διακοπή. Είναι ένα καλό τεστ, όπου θα δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και θα διεκδικήσουμε ότι καλύτερο" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Και πρόσθεσε: " Η πρόκριση όμως στην επόμενη φάση της διοργάνωσης δεν θα κριθεί στη Ριέκα, αλλά το Φλεβάρη, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με αντιπάλους την Μπούντβα και τη Βουλιαγμένη. Μέχρι τότε όμως έχουμε αρκετό καιρό. Μεσολαβούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής και θα πρέπει να δούμε σε ποια κατάσταση θα παρουσιαστούν τότε οι ομάδες. Αυτό που ελπίζω για μας είναι να μην έχουμε τραυματισμούς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK