Με μάσκα επιστρέφει η Φιλιώ

Με προστατευτική μάσκα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η Φιλιώ Μανωλιουδάκη μετά το κάταγμα που υπέστη στη μύτη κατά την προετοιμασία της Εθνικής στην Τρίπολη.

Με μάσκα επιστρέφει η Φιλιώ

Την συμμετοχή της σε φιλικό προετοιμασίας που θα δώσει η Εθνική ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης με αντίπαλο το Καζακστάν θα δοκιμάσει η Φιλιώ Μανωλιουδάκη αγωνιζόμενη με μάσκα εξαιτίας του τραυματισμού της την περασμένη εβδομάδα σε κοινή προπόνηση με τη Ρωσία στην Τρίπολη.

Η Εθνική ομάδα επέστρεψε στην Αθήνα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της στο “Θέτις Κάπ” στην Τρίπολη όπου κατέλαβε την 3η θέση και ξεκινάει το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Αϊντχόβεν .

Το ‘Θέτις Καπ ήταν σημαντικό για μας. Μας έκανε καλό, γιατί είδαμε που βρισκόμαστε. Είδαμε τα λάθη μας και τι θα πρέπει να βελτιώσουμε τις εναπομείναντες μέρες μέχρι να φύγουμε για το Αϊντχόφεν.

Η ομάδα σίγουρα δεν βρίσκεται στο επίπεδο που ήταν το καλοκαίρι. Κάτι που είναι φυσιολογικό, αφού ο χρόνος προετοιμασίας ήταν μικρός και στην Τρίπολη δώσαμε τα πρώτα φιλικά.

Υπάρχει προβληματισμός, αλλά όχι ανησυχία, γιατί έχουμε λίγες μέρες να δουλέψουμε” τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης .

Ο Έλληνας προπονητής συμπλήρωσε : “Με βάση την παρουσία της ομάδας στο ‘Θέτις Καπ’, θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Αυτό που κρατάμε είναι η αντίδραση της ομάδας, το γεγονός ότι στα παιχνίδια με την Ουγγαρία και τη Ρωσία, ενώ βρέθηκε να χάνει με 5 γκολ, επιστρέψαμε και διεκδικήσαμε τα ματς”.

Αναφερόμενος στις άλλες ομάδες είπε:

Συνολικά, η Ουγγαρία έδειξε πιο έτοιμη και πιο φρέσκια, έχοντας δώσει και περισσότερα παιχνίδια. Οσον αφορά την Ιταλία, που είναι και ο πρώτος μας αντίπαλος στο Αϊντχόφεν, δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ μας. Δεν υπάρχει κάτι που είτε εμείς, είτε οι Ιταλοί, έχουμε να κρύψουμε. Είναι θέμα ημέρας”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK