Μορφέσης: "Κρίνονται όλα την 20ή Απριλίου"

Έτοιμοι για τη δοκιμασία του προολυμπιακού τουρνουά είναι στην εθνική ομάδα γυναικών. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης αναφέρθηκε στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Μορφέσης: "Κρίνονται όλα την 20ή Απριλίου"

Χαρακτήρισε άδικο για την παγκόσμια πρωταθλήτρια να κρίνεται η τύχη της σε έναν αγώνα νοκ άουτ (σ.σ. στα προημιτελικά). Ο κ. Μορφέσης αναφέρεται στο γεγονός πως στους άνδρες η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία πήρε απευθείας πρόκριση στο Λονδίνο.

"Ετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για το παιχνίδι της 20ής Απριλίου, όπου κρίνονται όλα. Το σύστημα είναι άδικο μεν, αφού μια Παγκόσμια πρωταθλήτρια που έπαιξε τελικό Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, να κρίνεται η τύχη της σ’ ένα παιχνίδι, αλλά αυτό βέβαια ισχύει για όλους", σχολίασε ο κ. Μορφέσης.

Ιταλία, Ρωσία, Ουγγαρία και Ισπανία συνθέτουν τον όμιλο με τον οποίο "ζευγαρώνει" ο όμιλος της εθνικής στην Τεργέστη. Δύο είναι οι ομάδες που θέλει να αποφύγει η εθνική.

"Πάντως, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να διαλέξουμε αντίπαλο. Θα σας έλεγα όμως ότι έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, θέλουμε την Ισπανία που δεν είναι βέβαια καθόλου εύκολη ομάδα όπως έδειξε στο Κίρισι πρόσφατα και θα πρέπει να αποφύγουμε τη Ρωσία. Από εκεί και πέρα, έχουμε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες 4 εβδομάδες σε όλα τα επίπεδα και είμαστε έτοιμοι. Έχουμε έμπειρη ομάδα, με θέληση για διάκριση και το έχει αποδείξει πολλές φορές μέχρι τώρα.Πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας και να προσέξουμε τα κενά που έχουμε στην απόδοση μας. Όσο άγχος έχουμε εμείς, άλλο τόσο έχουν και οι αντίπαλοι μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK