Ολυμπιακός - Ζόλνοκ 8-7

Με γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου σε χρόνο μηδέν, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-7 της Ζόλνοκ στα ημιτελικά του Champions League και εξασφάλισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουγκ.

Ολυμπιακός - Ζόλνοκ 8-7

Τρομερά πράγματα στη Βουδαπέστη! Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 6-3 από την Ζόλνοκ, κατάφερε όμως να φέρει το ματς στα ίσα και με γκολ του Βλαχόπουλου σε χρόνο... μηδέν να πάρει τη νίκη με 8-7 και μαζί και την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό Νάγκι, ο οποίος έβγαλε τα πάντα, έχασαν πέναλτι όμως κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, με τον κόσμο να μετατρέπει σε... Παπαστράτειο το κολυμβητήριο.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν και το... χειρότερο για τους παίκτες του Βλάχου που δέχθηκαν τέσσερα γκολ, ενώ στο υπόλοιπο ματς μόλις τρία. Οι Πειραιώτες ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο όπου μείωσαν στο γκολ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε το ματς ήταν στο 7-7. Ο Θοδωρής Βλάχος πήρε τάιμ άουτ για να σχεδιάσει την επίθεση της ομάδας του. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο φινάλε.

Με γκολ του Βλαχόπουλου σε "νεκρό" χρόνο, ο Ολυμπιακός έκανε το 8-7 και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουγκ.

ΤΟ "ΧΡΥΣΟ" ΓΚΟΛ

Τα οκτάλεπτα:2-4, 3-5, 5-6, 8-7

Ζόλνοκ: Μίτροβιτς 1, Γιούνγκερ 1, Μάνταρας 1, Άλεξιτς 1, Κις 1, Βάμος 2

Ολυμπιακός: Ντόσκας 2, Βλαχόπουλος 4, Μυλωνάκης 1, Μουρίκης 1

ΤΟ LIVE TOΥ ΑΓΩΝΑ

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK