Αρχίζουν οι τελικοί

Από το Αργοστόλι στη Βουλιαγμένη! Δίχως να έχει ξεχαστεί ακόμα ο συγκλονιστικός ημιτελικός μεταξύ της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού στο final four του κυπέλλου, οι δρόμοι των δύο ομάδων διασταυρώνονται ξανά, αυτή τη φορά στους τελικούς της Α1 Ανδρών.

Αρχίζουν οι τελικοί

Η κυπελλούχος Βουλιαγμένη έχει το πλεονέκτημα έδρας και φιλοδοξεί να εκθρονίσει τον Ολυμπιακό για να κατακτήσει τον τίτλο. Ο πρώτος τελικός διεξάγεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού την Τετάρτη (23/5, 19.00)

Πάντως και στις τέσσερις φορές που έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες (δύο για το πρωτάθλημα και δύο για το Champions League), νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι.

Στο ουδέτερο έδαφος του Αργοστολίου νίκησε η Βουλιαγμένη με το γκολ του Αλέξανδρου Γούνα στο πρώτο ημίχρονο της παράτασης. Ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στις τρεις νίκες.

Την ίδια ώρα στο Ιωνικό κολυμβητήριο η Χίος θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα για τις θέσεις 3-4. Οι "πράσινοι" επρόκειτο να αποσυρθούν από τη σειρά για οικονομικούς λόγους, ωστόσο βρέθηκαν τα εισιτήρια για το ταξίδι στη Χίο και θα κατέβουν κανονικά στον αγώνα. Ο νικητής της σειράς θα αναδειχθεί στις δύο νίκες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK