Είπε το "ναι" ο Κοκκινάκης

Θετικό φινάλε είχε το φλερτ του Παναθηναϊκού με τον Κώστα Κοκκινάκη.

Είπε το "ναι" ο Κοκκινάκης

Ο 36χρονος αμυντικός είπε το "ναι" στην πρόταση που του είχαν κάνει οι "πράσινοι" με οικονομική βοήθεια από χορηγό και έτσι οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί την επόμενη σεζόν, στην οποία να θυμίσουμε ότι το συγκρότημα του Φάνη Κουντουδιού θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Champions League.

Ιδιαίτερα δραστήριο το τμήμα πόλο του συλλόγου, το οποίο έχει ήδη προχωρήσει στην απόκτηση των Γιώργου Ρέππα, Γιάννη και Νικήτα Κόχειλα και Μίμη Αλιχανίδη ενώ έχουν ανανεώσει οι περισσότεροι παίκτες της περσινής περιόδου, με κυριότερο τον Γιώργο Αφρουδάκη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, στα prasinanea.gr, ο έμπειρος παίκτης τόνισε: " Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ήρθα στην ομάδα που υποστηρίζω γιατί είμαι και Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός δημιουργεί φέτος μια καλή ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει κάποιον τίτλο. Νομίζω ότι φέτος θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων δέκα ετών. Τέσσερις ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες και θεωρώ ότι τα πάντα θα κριθούν στην έδρα και στον κόσμο. Ο Παναθηναϊκός έχει αυτό το ατού. Οι φίλαθλοί δίνουν δυναμικό παρών και δημιουργούν μια ισχυρή έδρα".

Για την Ευρώπη, επεσήμανε: " Είμαστε σε έναν όμιλο που πρέπει να μπούμε στην τετράδα για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι το εφικτό. Η ομάδα του Παναθηναϊκού είναι δυνατή, δεν νομίζω ότι κινδυνεύουμε να μείνουμε εκτός συνέχειας. Πάντως για μας η Ευρώπη δεν είναι ένας από τους στόχους μας. Δεν έχουμε στόχο να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί ωστόσο να μας βοηθήσει μέσα από τα δυνατά παιχνίδια που θα δώσουμε".

Εν τω μεταξύ, οι "πράσινοι" έχουν στο "στόχαστρο" και τον Άντρια Κομάντινα, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί χορηγός για να προχωρήσει η περίπτωση του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK