Ζ. Αφρουδάκης: "Να μπουν οι βάσεις για τίτλους"

Στη δημιουργία ενός οικοδομήματος που θα καθιερωθεί στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος στοχεύει η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Ζάχο Αφρουδάκης.

Ζ. Αφρουδάκης: "Να μπουν οι βάσεις για τίτλους"

Ένας από τους πιο παλιούς αθλητές του τμήματος πόλο του Παναθηναϊκού, έπειτα από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ομάδα, ο Ζάχος Αφρουδάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε τα όνειρά του για τον σύλλογο, τονίζοντας πως θέλει να τον δει να μεγαλουργεί στον υγρό στίβο.

"Οι υποδομές υπάρχουν από τα προηγούμενα χρόνια, που είχε γίνει μια καλή προσπάθεια και πάνω σε αυτό μπορεί ο Παναθηναϊκός να "χτίσει" ένα καλό οικοδόμημα και να στεριώσει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος".

Συνέχισε τονίζοντας: "Φέτος έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ που βάσει δυνατοτήτων μπορεί να πλασαριστεί στην 4άδα. Από εκεί και πέρα στόχος μου είναι να βάλω το λιθαράκι μου ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός Παναθηναϊκός και στον υγρό στίβο. Όλοι εμείς που είμαστε και μεγαλύτεροι σε ηλικία στην ομάδα, θα βοηθήσουμε ώστε να μπουν οι βάσεις για να δημιουργηθεί κάτι καλό και ο Παναθηναϊκός να διεκδικήσει κάποια στιγμή τίτλους και στο πόλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK