Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-7

Πιάνοντας σπουδαία απόδοση στο δεύτερο και τρίτο οκτάλεπτο, η Βουλιαγμένη επικράτησε 8-7 του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής και εξασφάλισε την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 8-7

Οι "μπέμπηδες" είχαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα την κυριαρχία στο σκορ αφού έφτασαν να προηγηθούν ακόμη και με 7-2 λίγο πριν το φινάλε του 3ου οκταλέπτου.

Ο Ολυμπιακός που είχε πολύ άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω, έφτασε τα 5/14 , εκμεταλλεύτηκε την απουσία του προπονητή του ΝΟΒ Τεο Λοράντου, αλλά και του Μανώλη Μυλωνάκη που αποβλήθηκε με τρεις ποινές και κατάφερε να μειώσει 12'' πριν το φινάλε με το εύστοχο πέναλτι του Φουντούλη, ήταν όμως πολύ αργά για να κάνει την ανατροπή.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να τους ζητήσω συγνώμη που τους άφησα χωρίς βοήθεια από τον πάγκο όταν αποβλήθηκα με κόκκινη κάρτα. Είναι μια σημαντική νίκη για μας αφού αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα κατακτήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Αυτό βέβαια σημαίνει πολλά, μπορεί να σημαίνει όμως και τίποτα αφού τα πλέι οφ είναι μια ξεχωριστή διαδικασία που θέλει ιδιαίτερη προσοχή", είπε ο Τεό Λοράντος

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 4-1, 2-1, 1-4

Boυλιαγμένη: Αφρουδάκης 2, Γούνας 2, Ελμισιάν 1, Κουλιεράκης 1, Καρούτζος 1, Βουλγαράκης 1

Ολυμπιακός: Δελακάς 2, Κολόμβος 2, Χατζηκυριακάκης 1, Φουντούλης 1, Σχίζας 1.

Το live του αγώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK