Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-15

Πολύ πιο εύκολα απ' όσο κανείς θα περίμενε, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Βουλιαγμένης με 15-3 κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες στο κολυμβητήριο του Λαιμού και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 πόλο των ανδρών.

Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός 3-15

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Α1 πόλο των ανδρών. Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός διασταύρωσαν τα... ξίφη τους στο Λαιμό, με τους "ερυθρόλευκους" να φεύγουν τελικά με τη νίκη σε ένα ματς που διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με βροχή και αέρα.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν καταιγιστικοί από το ξεκίνημα του αγώνα και έφτασαν να προηγούνται μέχρι και με 11 γκολ διαφορά, την ώρα που η Βουλιαγμένη είχε "κολλήσει" στο μηδέν. Ο μοναδικός που "πάλευε" για τους γηπεδούχους ήταν ο Καπότσης, ο οποίος ήταν ο σκόρερ και των τριών γκολ της Βουλιαγμένης στο ματς.

Η νίκη ήρθε εύκολα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος διεύρυνε το αήττητο σερί του και πέρασε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 πόλο των ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-8, 1-11, 3-15

Βουλιαγμένη: Καπότσης 3

Ολυμπιακός: Βλαχόπουλος 4, Φουντούλης 4, Κολόμβος 2, Μυλωνάκης 1, Ντόσκας 1, Ποντικέας 1, Γενηδουνιάς 1, Σμιθ 1

Το LIVE του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK