Στον αέρα το Final 4

Στον αέρα βρίσκεται η διοργάνωση του Final 4 του Κυπέλλου πόλο μετά την απόφαση του Αργοστολίου που έχει αναλάβει τη φιλοξενία του να αποσύρει την ομάδα διαμαρτυρόμενο για την διαδικασία της κλήρωσης.

Στον αέρα το Final 4

Το μπάχαλο με την κλήρωση του Κυπέλλου πόλο συνεχίστηκε για δεύτερη μέρα στα γραφεία της ΚΟΕ. Ναι μεν έγινε η κλήρωση που ανέδειξε τα ζευγάρια: Πανιώνιος-Ολυμπιακός, Χίος-ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου-Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκός-Αργοστόλι, ωστόσο οι Κεφαλλονίτες που χθες στο ξεκίνημα της κλήρωσης βγήκαν γηπεδούχοι ζήτησαν να συνεχιστεί από εκείνο το σημείο και μετά, αίτημα που δεν έγινε δεκτό.

Έτσι θεωρώντας ότι αδικήθηκαν και στάθηκαν και άτυχη αφού έπεσαν με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα στο ΟΑΚΑ δήλωσαν δια του εκπροσώπου τους ότι αν εφαρμοστούν τα νέα δεδομένα θα αποσύρουν την ομάδα χωρίς όμως αυτό να επηρεάσει την διοργάνωση της τελικής φάσης.

Αντίθετη όμως ήταν η άποψη του προέδρου της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλου που τόνισε ότι στην περίπτωση που αποσυρθεί το Αργοστόλι η Ομοσπονδία επιφυλάσσεται για τη διοργάνωση.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ΚΟΕ αναφέρθηκε και στο "μπάχαλο" της Δευτέρας τονίζοντας: "Δεν επιθυμώ να κάνω καμία δήλωση και κανένα σχόλιο για τα χθεσινά. Λυπάμαι που δεν ήμουνα εδώ, εκείνη τη στιγμή, αλλά μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Τεργέστη".

Οι τέσσερις αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης έχουν οριστεί για τις 2 Μαΐου ενώ το Final 4 για τις 18-19 του ίδιου μήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK