Πριμοδοτήθηκε η εθνική πόλο γυναικών

Με μεγάλη καθυστέρηση τα μέλη της εθνικής γυναικών παρέλαβαν το πριμ για το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ το 2010.

Πριμοδοτήθηκε η εθνική πόλο γυναικών

Το χαμένο πριμ κατάκτησης του αργυρού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ το 2010 βρίσκεται πλέον στα χέρια των παικτριών και του τεχνικού τιμ της εθνικής ομάδας.

Σε ειδική εκδήλωση στα γραφεία του ΟΠΑΠ οι δεκατρείς παίκτριες, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης και ο πρώην βοηθός του (και νυν τεχνικός της ανδρών), Σάκης Κεχαγιάς παρέλαβαν την επιταγή τους.

Μια αντπροσωπεία των διεθνών συνοδευόμενη από τον κ.Μορφέση είχαν επιδιώξει μια συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη για να του εκθέσουν τα παράπονα τους και να ζητήσουν μια λύση. Τελικά με παρέμβαση του κ.Ιωαννίδη δόθηκε λύση στο θέμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδώνη, Κική Λιόση, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιούλη Λαρά και Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η Ηλέκτρα Ψούνη αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα και δεν είχε τη δυνατότητα να παραβρεθεί στην εκδήλωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK