Ένταση και διακοπή στο "Παπαστράτειο" και... πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Τρία λεπτά πριν από το φινάλε του πέμπτου τελικού της Α1 πόλο γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, η αναμέτρηση διεκόπη προσωρινά μετά από ένταση που δημιουργήθηκε στον πάγκο της Βουλιαγμένης εξαιτίας των υβριστικών συνθημάτων στο "Παπαστράτειο". Η Βουλιαγμένη αποχώρησε και τελικά ο τελικός διεκόπη οριστικά! Δείτε VIDEO.

Ένταση και διακοπή στο "Παπαστράτειο" και... πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Αρχικά ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Δήμου διαπληκτίστηκε έντονα με κάποιον από την κερκίδα, ενώ λίγο αργότερα ο πάγκος της ομάδας αποχώρησε. Αιτία τα υβριστικά συνθήματα του κόσμου του Ολυμπιακού αλλά και ατόμων που βρίσκονταν στα επίσημα στο "Παπαστράτειο".

"Εμείς έχουμε ζητήσει να πάνε οι πάγκοι απέναντι. Τρία οκτάλεπτα να μας βρίζουν, να μας φτύνουν. Πρέπει να σταματήσει, δεν γίνεται επειδή είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι από την κερκίδα, είναι από τους επίσημους. Κάποιοι άλλοι δεν είναι εντάξει", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Δήμου.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης αποχώρησε και δεν επέστρεψε ποτέ στην πισίνα. Έτσι, η αναμέτρηση διεκόπη υπέρ του Ολυμπιακού που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας σε έναν επεισοδιακό τελικό.

Δείτε σε VIDEO τις δηλώσεις του προπονητή της Βουλιαγμένης:

Η στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη ενώ απέμεναν τρία λεπτά:

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη 10-4 (διακοπή)

News 24/7

24MEDIA NETWORK