Θρίαμβος της Εθνικής στην πρεμιέρα με το Μαυροβούνιο

Τεράστια νίκη στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βαρκελώνη πέτυχε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών με 6-4επί της περσινής ασημένιας πρωταθλήτριας Ευρώπης και 4ης στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου ομάδας του Μαυροβουνίου.

Θρίαμβος της Εθνικής στην πρεμιέρα με το Μαυροβούνιο

Το πιο σημαντικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πέτυχε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στο εναρκτήριο παιχνίδι της με το Μαυροβούνιο. Με άμυνα από μπετόν και τον Κώστα Τσαλκάνη να κατεβάζει ρολά οι παίκτες του Σάκη Κεχαγιά υποχρέωσαν τους Μαυροβούνιους σε ρόλο κομπάρσου κι από την άλλη με πολύ γρήγορες αντεπιθέσεις και καλοστημένα παραπάνω επέβαλαν το ρυθμό τους .

Είναι αξιοσημείωτο ότι ενώ το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε 0-0 στο δεύτερο η Εθνική μας προηγήθηκε 3-0. Ο Φουντούλης ανέβασε τη διαφορά στο 4-0, ενώ οι Μαυροβούνιοι πέτυχαν το πρώτο τους γκολ 23 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα κι ένα πρι ν το τέλος του 3ου με πέναλτι του Ίβοβιτς.

Η Εθνική μας όμως συνέχισε συγκεντρωμένη και έφτασε στην σπουδαία νίκη παρά την προσπάθεια των αντιπάλων να μειώσουν διαμορφώνοντας το τελικό 4-6.

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής μας την Τετάρτη στις 21:10 ώρα Ελλάδας η Νέα Ζηλανδία

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 0-3, 1-2, 3-1

Ελλάδα: Μυλωνάκης 3, Φουντούλης, Δελακάς,Κολόμβος

Μαυροβούνιο: Ιβοβιτς 3,Γιάνοβιτς 1

News 24/7

24MEDIA NETWORK