"Ανύπαρκτοι και περαστικοί"

Ανύπαρκτους και περαστικούς απο τον αθλητισμό χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Κολυμβητής Ομοσπονδίας τους εκπροσώπους της Πολιτείας με αφορμή την απουσία τους από την υποδοχή της Εθνικής πόλο ανδρών που επέστρεψε απο τον Καναδά με την πρόκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

"Ανύπαρκτοι και περαστικοί"

Φραστική επίθεση κατά της πολιτικής ηγεσίας του Αθλητισμού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος βλέποντας να απουσιάζει από το αεροδρόμιο το βράδυ της Τρίτης κατά την άφιξη της Εθνικής πολο ανδρών.

"Ήταν μια μεγάλη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού, την οποία όμως κρατάμε για εμάς, μια που κανένας άλλος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται και να νοιάζεται. Δεν ΄χουν πάρει είδηση τι γίνεται. Δεν πήραν ούτε ένα τηλέφωνο για να πούνε μπράβο στα παιδιά. Όλοι τους είναι εξαφανισμένοι" για να συμπληρώσει

"Οι άνθρωποι αυτοί είναι ανύπαρκτοι! Είναι ξεκομμένοι από την πραγματικότητα και τον αθλητισμό. Δεν τους ενδιαφέρει τίποτα! Ό,τι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας. Όσο αντέξουμε και όσο φτάσουμε. Κάποιοι είναι περαστικοί από τον αθλητισμό. Άντε να φύγουν να τελειώνουμε!” κατέληξε έξαλλος.

Μιλώντας για την Εθνική ομάδα την οποία συνόδευσε στο ταξίδι της τόνισε:

"Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Συμπεριλαμβανόμαστε στις ομάδες που θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο, και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς. Ο κόσμος και οι ομάδες στο εξωτερικό μας υπολογίζουν μέσα στις 6 ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο, μαζί με τις τέσσερις που ήδη είχαν προκριθεί από το Γουόρλντ Λιγκ και το Μαυροβούνιο”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK