Με 15 στο Μαυροβούνιο

Με 15 παίκτες αναχωρεί σήμερα (Τρίτη 27/12) η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών για το Μαυροβούνιο όπου θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την αντίστοιχη ομάδα ενόψει Ευρωπαικού

Με 15 στο Μαυροβούνιο

Δεκαπέντε (15) πολίστες παίρνει μαζί του στο Τίβατ του Μαυροβουνίου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Άντριτς, για την κοινή προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των Ανδρών με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου.

Ο εκ των τερματοφυλάκων της Εθνικής και της Βουλιαγμένης αναφερόμενος στην προετοιμασία τόνισε “Δουλεύουμε αρκετά καλά σε όλους τους τομείς και αυτό το διάστημα κυρίως στη φυσική κατάσταση και την τακτική. Η κοινή προετοιμασία με το Μαυροβούνιο θα μας κάνει καλό. Θα μας δοθεί η δυνατότητα, όσα πράγματα κάνουμε στις προπονήσεις, να τα εφαρμόσουμε με έναν αντίπαλο μεγάλου μεγέθους, όπως είναι το Μαυροβούνιο. Εκεί θα δούμε που βρισκόμαστε, τι πάει καλά και τι όχι.

Το νέο χρόνο ακολουθεί το ματς με την Ισπανία για το Γουόρλντ Λιγκ στην Πάτρα. Ενα παιχνίδι που δεν μας αφήνει αδιάφορους και που θα κυνηγήσουμε τη νίκη, γιατί μας ενδιαφέρει να προκριθούμε στην τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία αν όλα έχουν πάει καλά, θα αποτελεί ένα γερό τεστ προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Η προετοιμασία για το Αϊντχόφεν θα κλείσει με τη συμμετοχή στο ‘Σαμαρτζίδης Καπ’ στη Χίο, όπου θα δώσουμε τρία γερά παιχνίδια και θα βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματα”.

Είναι οι: Φίλιππος Καραμπέτσος, Ανδρέας Μιράλης, Γιώργος Αφρουδάκης, Μίμης Αληχανίδης, Κώστας Κοκκινάκης, Γιώργος Ντόσκας, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Μάνθος Βουλγαράκης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Κώστας Τσαλκάνης, Κώστας Μουρίκης, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Μαζί τους, εκτός του Άντριτς, θα είναι ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστας Βαμβακάρης και ο φυσικοθεραπευτής Αντώνης Τσαλκάνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK