H 13άδα του Αϊντχόφεν στην Τεργέστη

Δίχως εκπλήξεις η σύνθεση της εθνικής γυναικών στο προολυμπιακό της Τεργέστης. Δεν τα κατάφερε η Πατρίσια Ντελ Σότο.

H 13άδα του Αϊντχόφεν στην Τεργέστη

Τελικά η ελληνική γραφειοκρατία στέρησε τη συμμετοχή της Πατρίσια Ντελ Σότο στην εθνική γυναικών. Η Ισπανίδα τερματοφύλακας δεν έχει πάρει στα χέρια της το ελληνικό διαβατήριο, σε ένα θέμα καθαρά διαδικαστικό και έτσι ο Γιώργος Μορφέσης δεν τη συμπεριέλαβε στην αποστολή για το προολυμπιακό της Τεργέστης.

Η εθνική γυναικών αναχωρεί για τον ιταλικό Βορρά τη Μεγάλη Παρασκευή (13/4). Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι 13 πολίστριες που κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν τον περασμένο Ιανουάριο.

Πρόκειται για τις: Έλενα Κούβδου, Χρυσούλα Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Άντι Μελιδώνη, Μαρία – Ηλέκτρα Ψούνη (αμυντικές), Κική Λιόση, Αντιγόνη Ρουμπέση, Αγγελική Γερόλυμου, Άλκηστη Αβραμίδου, Σταυρούλα Αντωνάκου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη (περιφερειακές), Αλεξάνδρα Ασημάκη, Γιούλη Λαρά (φουνταριστές).

Το τουρνουά αρχίζει την Κυριακή του Πάσχα (15/4) με την εθνική να έχει ρεπό την πρώτη ημέρα και να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της απέναντι στη Βραζιλία τη Δευτέρα του Πάσχα (16/4).

Είναι η τρίτη συμμετοχή της σε προολυμπιακό τουρνουά. Αποκλείστηκε στο Παλέρμο το 2000 και πήρε την πρόκριση στην Ιμπέρια οκτώ χρόνια αργότερα. Στην Αθήνα είχε εξασφαλίσει τη συμμετοχή ως οικοδέσποινα

News 24/7

24MEDIA NETWORK