Εύκολα στα προημιτελικά η Εθνική πόλο των ανδρών

Τη νίκη κόντρα στη Νότια Αφρική με σκορ 13-5 πανηγύρισε η εθνική ομάδα πόλο των ανδρών και πήρε έτσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης.

Εύκολα στα προημιτελικά η Εθνική πόλο των ανδρών

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών μετράει τέσσερις σερί νίκες καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε τη νίκη κόντρα στη Νότιο Αφρική με 13-5 και προκρίθηκε εύκολα στο προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Νοτίου Αφρικής δυσκόλεψε κάπως την Εθνική, ωστόσο η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων ήταν τεράστια και παρά το γεγονός πως οι Νοτιοαφρικανοί ισοφάρισαν δύο φορές, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με δύο γκολ του Γούνα πήρε το προβάδισμα με 6-4 στο τέλος του δεύτερου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο μέρος, οι διεθνείς ήταν σαφώς πιο βελτιωμένοι και πήραν από νωρίς διαφορά ασφαλείας με 10-4΄. Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Σάκης Κεχαγιάς με το παιχνίδι ουσιαστικά να έχει κριθεί είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, Την Τρίτη (30/7) η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Ουγγαρία - Καζακστάν.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-2, 4-0, 3-1

Οι συνθέσεις: Ελλάδα (Σάκης Κεχαγιάς): Βλαχόπουλος 2, Μουρίκης 1, Χ.Αφρουδάκης 2, Γούνας 3, Κολόμβος 2, Φουντούλης Γιάννης 2, Μυλωνάκης 1.

ΝότιαΑφρική(Brad Rowe): Card 1, Molyneux 1, Badenhorst 1, Downes 1, Le Royx 1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK