Μποτία: "Καλή ομάδα η ΑΕΚ, θέλουμε να κερδίσουμε"

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού, Αλβάρο Μποτία μίλησε για το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η "Ένωση" είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ως στόχο τη νίκη. Παράλληλα, σχολίασε τον ανταγωνισμό που υπάρχει στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης" βρίσκεται προ των πυλών (17/10, 20:30). Με αφορμή την αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο αμυντικός των "ερυθρόλευκων", Αλβάρο Μποτία, μίλησε στην κάμερα της NOVA, τονίζοντας πως η "Ένωση" είναι μία καλή ομάδα, αλλά στόχος του Ολυμπιακού είναι μόνο η νίκη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον συναγωνισμό που υπάρχει στη θέση του, υπογραμμίζοντας πως ο ίδιος σκέφτεται μόνο να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ανέφερε: "Είναι μία καλή ομάδα. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά. Βλέπω πως κάνει μία πολύ καλή δουλειά. Γνωρίζαμε από πέρσι, όπου την αντιμετωπίσαμε για το κύπελλο, πως είναι ένας δυνατός αντίπαλος. Πρέπει εμείς να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό αντίπαλο. Ξέρουμε πως θα έχουμε δυσκολίες. Αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να κάνουμε τη δική μας δουλειά σωστά, ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε σχέση με πέρσι, σίγουρα η ΑΕΚ θα έχει αλλάξει κάτι στο παιχνίδι της. Θα έχει βελτιωθεί, καθώς έχει αλλάξει κατηγορία. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα για να προχωρήσει καλά θα πρέπει να έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρσι. Θα είναι ένας δυνατός και δύσκολος αντίπαλος. Θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι και να κερδίσουμε. Στο τέλος να είμαστε νικητές. Πιστεύω πως η ΑΕΚ διαθέτει καλό σύνολο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βοηθάνε ο ένας τον άλλον. Είναι πολύ καλά δεμένοι. Παίζουν ομαδικά. Νομίζω πως αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία έχει στηριχθεί η ΑΕΚ ώστε να βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας".

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό που υπάρχει για τις θέσεις στο κέντρο της άμυνας, υπογράμμισε: "Πάντα συγκεντρώνομαι για να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Αυτό που σκέφτομαι είναι ο τρόπος για να είμαι σωστός στη δουλειά μου. Έχω υποχρέωση να προσπαθώ πάντα, να τα δίνω όλα στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, ώστε να βελτιώνομαι. Έχω αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πάντα προσπαθώ να είμαι όσο πιο καλός μπορώ. Από 'κει και πέρα θέλω να είμαι πάντα καλός και να παίζω στη θέση μου".