Διαφωνούν στα χρήματα Βουλγαρία και Αζερμπαϊτζάν για το "νοίκιασμα" δύο αθλητών!

Στα χαρακώματα βρίσκονται οι Ομοσπονδίες άρσης βαρών της Βουλγαρίας και του Αζερμπαϊτζάν λόγω του ότι δεν συμφωνούν στα χρήματα που ζητά η πρώτη από τη δεύτερη προκειμένου να της "νοικιάσει" δύο αθλητές ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου!

Διαφωνούν στα χρήματα Βουλγαρία και Αζερμπαϊτζάν για το "νοίκιασμα" δύο αθλητών!

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγους μήνες υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών που ήθελε τη Βουλγαρία να "παραχωρεί" αντί 400.000 ευρώ την Μπογιάνκα Κόστοβα και τον Βαλεντίν Χριστόφ στο Αζερμπαϊτζάν, προκειμένου να αγωνιστούν με τα χρώματα της τελευταίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Παρισιού, που διεξήχθη τον προηγούμενο Νοέμβριο. Για την ιστορία, ο Χριστόφ έφυγε με ένα χάλκινο μετάλλιο από τη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι Αζέροι φαίνεται ότι "γλυκάθηκαν" από την επιτυχία αυτή και θέλουν οι δύο αθλητές να τους εκπροσωπήσουν και στο Λονδίνο, κάτι που βρίσκει αντίθετη τη Βουλγαρία, εκτός και αν πάρει το ανάλογο αντίτιμο.

" Θα δώσουμε την άδεια μας μόνο αν λάβουμε αντίτιμο. Δεν είναι δικό μας πρόβλημα αν δεν θέλουν να πληρώσουν αλλά είναι ξεκάθαρο ότι αν δεν δώσουν χρήματα οι αθλητές δεν θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είχαμε υπογράψει ένα συμβόλαιο που επέτρεπε τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο και όχι στους Ολυμπιακούς" λέει η βουλγαρική Ομοσπονδία.

Το Αζερμπαϊτζάν, από την πλευρά του, επισημαίνει: " Συμφωνήσαμε σε όλους τους όρους πέρσι και δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσουμε εξτρά χρήματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK