Οι Αγώνες των κοντέινερ!

Αν μέχρι το τέλος του προγράμματος εδώ στο Λονδίνο δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό, κάλλιστα αυτοί οι Αγώνες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι Ολυμπιακοί των κοντέινερ!

Οι Αγώνες των κοντέινερ!

Είναι αλήθεια εξωπραγματική η εικόνα που συναντά κανείς αν κάνει ένα καλό γύρο του Ολυμπιακού πάρκου. Χιλιάδες κοντέινερ έχουν κατακλύσει κάθε γωνία δίνοντας μια εικόνα βιομηχανικής ζώνης που δεν τιμά καθόλου το πνεύμα -που είναι και της μόδας- της διοργάνωσης.

Δίπλα στο στάδιο πάνω στα πεζοδρόμια, κάτω από γέφυρες, παντού κοντέινερ και καλώδια. Όσο για τον κυρίως χώρο του Ολυμπιακού πάρκου, μάλλον από τους πιο στενάχωρους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κι από τους πιο απλοϊκούς χωρίς καμία φαντασία και χωρίς το λόγο που θα κάνει τους Βρετανούς και τους τουρίστες που θα φτάσουν μέχρι εδώ να παραμείνουν για πολλές ώρες.

Για την εξωτερική όψη των σταδίων εντός Ολυμπιακού πάρκου καλύτερα να μην μιλήσουμε. Το σήμα των Ολυμπιακών αγώνων που ουδείς γνωρίζει τι συμβολίζει, είναι έργο τέχνης μπροστά τους.

Οι Βρετανοί προσπάθησαν να κάνουν οικονομία στο ντιζάιν αλλά μάλλον έκοψαν πολύ από την αισθητική τους. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και τον μουντό καιρό το συμπέρασμα είναι εύκολο. Οι 30οι Ολυμπιακοί αγώνες κερδίσουν το βραβείο των πιο ακαλαίσθητων...

News 24/7

24MEDIA NETWORK