Δρυμωνάκος: "Νιώθω σαν αμφίβιο!"

Πολύ κοντά στην απόφαση να σταματήσει την καριέρα του δήλωσε ότι βρίσκεται ο Γιάννης Δρυμωνάκος, λίγο μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών στα 200μ. πεταλούδα, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Ο Ελληνας πρωταθλητής, ο οποίος κατετάγη 15ος στο σύνολο με 1:58.05, είπε πάντως ότι η απόφαση του δεν είναι οριστική και παρέπεμψε σε τελικές ανακοινώσεις το φθινόπωρο, αφού πρώτα ξεκουραστεί και ηρεμήσει.

Δρυμωνάκος: "Νιώθω σαν αμφίβιο!"

«Θα ξεκουραστώ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, το πιο πιθανό είναι να μη βρίσκομαι στην Ισπανία (σ.σ. στο Παγκόσμιο της Βαρκελόνης, το επόμενο καλοκαίρι), αν και τα όρια τα έχω πιάσει. Αν θα επιστρέψω, δεν το ξέρω. Δεν έχω κουραστεί από την κολύμβηση, αλλά από το να στερούμαι πράγματα για να είμαι σε αυτό το επίπεδο. Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι την ανάγκη να ηρεμήσω και να κοιτάξω κάποια άλλα πράγματα. Πήρα επιτέλους το πτυχίο μου, οπότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξω το επαγγελματικό μου μέλλον. Θα ηρεμήσω, θα ξεκουραστώ και τον Σεμπτέμβριο-Οκτώβριο θα πω κάτι οριστικό», υπογράμμισε ο Δρυμωνάκος, προσθέτοντας ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψει γενικά το χώρο της κολύμβησης. «Νιώθω πια σαν αμφίβιο!», είπε χαρακτηριστικά.

Οσο για την κούρσα, ο 28χρονος πρωταθλητής δεν είχε να πει πολλά: «Ηρθα απλά να χαρώ μια απογευματινή κούρσα σε Ολυμπιακούς, κάτι που δεν είχα ζήσει ποτέ στην καριέρα μου. Οι δυνάμεις μου με εγκατέλειπαν, αλλά το πάλεψα όσο μπορούσα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK