Ολυμπιακή εγκατάσταση χωρίς τουαλέτες

Το Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο του Λονδίνου μπορεί να είναι υπερσύγχρονο αλλά δεν πέρασε τα δοκιμαστικά τεστ. Ο λόγος; Πολύ απλός. Δεν είχε τουαλέτες.

Ολυμπιακή εγκατάσταση χωρίς τουαλέτες

Καλό το design και ο εκσυγχρονισμός, αλλά χωρίς λειτουργικότητα καμία αθλητική εγκατάσταση και δη Ολυμπιακού επιπέδου δεν μπορεί να σταθεί. Κάπως έτσι την... έπαθαν και οι Βρετανοί διοργανωτές των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου κατασκευάζοντας το ποδηλατοδρόμιο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες πίστας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τα έφτιαξαν όλα τέλεια, αλλά ξέχασαν να κατασκευάσουν επαρκή αριθμό... τουαλετών με αποτέλεσμα το δοκιμαστικό τεστ που έγινε πριν από λίγες ημέρες να αποτύχει παταγωδώς. Το πρόβλημα μάλιστα ανέδειξε με δηλώσεις που φιλοξένησε όλος το βρετανικός Τύπος η Αγγλίδα πρωταθλήτρια της ποδηλασίας Λάουρα Τροτ.

" Υπάρχει μόλις μια τουαλέτα στους χώρους των αθλητών και είμαστε 50-60. Όλες τις ημέρες αναγκαζόμουν να τρέχω στις τουαλέτες των θεατών". Μάλιστα όταν η 19χρονη αθλήτρια επεσήμανε το πρόβλημα στους διοργανωτές τους άκουσε να της λένε " πάρε μερικές πάπιες μαζί σου...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK