Οι Αμερικανοί δεν δικαιώνονται πάντα: Εκτός βάθρου η σκυτάλη

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη με τη γυναικεία σκυτάλη που πήρε δεύτερη ευκαιρία, η ένσταση δεν έγινε δεκτή και οι ΗΠΑ έχασαν οριστικά το μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4x100μ. των ανδρών.

Οι Αμερικανοί δεν δικαιώνονται πάντα: Εκτός βάθρου η σκυτάλη

Για ένατη φορά από το 1995 οι Αμερικανοί ακυρώνονται σε σκυταλοδρομία 4x100μ. που διεξήχθη σε Ολυμπιακούς Αγώνες ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Ομοσπονδία των ΗΠΑ υπέβαλε ένσταση μετά την απόφαση των αγωνοδικών στον τελικό της Παρασκευής, αλλά η ΙΑΑF δεν δικαίωσε τις ελπίδες τους για την παραμονή στο βάθρο. Κρίθηκε πως η πρώτη αλλαγή, μεταξύ Ρότζερς-Γκάτλιν, ήταν αντικανονική και τους αφαιρέθηκε οριστικά το χάλκινο μετάλλιο, που είχαν κατακτήσει βάσει χρόνου.

Δίπλα σε Τζαμαϊκανούς και Ιάπωνες θ' ανέβουν οι Καναδοί του εκπληκτικού Άντρε Ντε Γκράσε.

Ο Τάισον Γκέι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του λέγοντας: "Πάντα κάτι περίεργο, ηλίθιο συμβαίνει. Απλά λάθη μας κοστίζουν και δεν μπορώ να το καταλάβω. Είχαμε εξαιρετικές αλλαγές στις προπονήσεις, όλα πήγαιναν θαυμάσια".

Αυτό που σίγουρα θα μείνει πλέον στην ιστορία είναι το βλέμμα στο κενό του Τζάστιν Γκάτλιν, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί όταν, πανηγυρίζοντας, αντίκρισε τον πίνακα με τ' αποτελέσματα. "Ήταν ένας εφιάλτης, σαν να είχαμε μπει στη ζώνη του λυκόφωτος", δήλωσε.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ