Ολλανδός γυμναστής προσγειώθηκε με τα... μούτρα στο έδαφος

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου του μονόζυγου, Έκπε Ζόντερλαντ έχασε την ισορροπία του κατά τη διάρκεια του τελικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και έπεσε με το πρόσωπο στο έδαφος, προκαλώντας ανησυχία στο κοινό του κλειστού γυμναστηρίου. Δείτε το VIDEOS.

Ολλανδός γυμναστής προσγειώθηκε με τα... μούτρα στο έδαφος

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Έκπε Ζόντερλαντ στον τελικό του μονόζυγου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου δεν κατάφερε να κάνει το... νταμπλ, αφού είχε μία επικίνδυνη πτώση κατά τη διάρκεια του προγράμματος του.

Ο Ολλανδός γυμναστής δεν υπολόγισε σωστά, έχασε την ισορροπία του και προσγειώθηκε με το πρόσωπο στο έδαφος, προκαλώντας ανησυχία στο κοινό του κλειστού γυμναστηρίου. Τελικά, λίγο αργότερα σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του. Για την ιστορία, ο Ζόντερλαντ δεν κατετάγη τελευταίος, αλλά αντίθετα πήρε την 7η θέση.

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σακατεύτηκε στα εμπόδια και ο Σακίλ ξεκαρδίστηκε!
Μνημόνιο 3 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ WIKILEAKS

Διέρρευσαν e-mail με Ομπάμα και Κλίντον να πιέζουν να υπογράψουμε μνημόνιο

Τι αποκαλύπτουν τα e-mails του επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας της Χίλαρι Κλίντον. Ποιες κινήσεις έγιναν από τις ΗΠΑ πριν ο Αλέξης Τσίπρας υπογράψει το τρίτο μνημόνιο το καλοκαίρι του 2015

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ