Σε κατάσταση "οικονομικής εκτάκτου ανάγκης" το Ρίο, ζητά χρηματοδότηση για τους Ολυμπιακούς

Χρηματοδότηση για να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα των υποχρεώσεών τις κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ζήτησε η κυβέρνηση του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Σε κατάσταση "οικονομικής εκτάκτου ανάγκης" το Ρίο, ζητά χρηματοδότηση για τους Ολυμπιακούς

Ο κυβερνήτης του Ρίο ντε Τζανέιρο κήρυξε κατάσταση "οικονομικής εκτάκτου ανάγκης" την Παρασκευή (18/6), ζητώντας ομοσπονδιακή χρηματοδότηση για να μπορέσει η πολιτεία να καλύψει τις υποχρεώσεις της όσον αφορά στις δημόσιες υπηρεσίες κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που αρχίζουν στις 5 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση, καθώς το Ρίο υποφέρει από πτώση των εσόδων από το πετρέλαιο, έγινε στην επίσημη πολιτειακή εφημερίδα. Ο μεταβατικός πρόεδρος, Μισέλ Τεμέρ, που επισκέφθηκε αυτή την εβδομάδα το Ρίο, έχει δηλώσει ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα διασφαλίσει πως θα εκπληρωθούν όλες οι υποχρεώσεις.

Πηγή: huffingtonpost.gr

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

Life Guide ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

6+1 μυστικά που δεν μαθαίνεις ποτέ από τους εργαζόμενους σε αυτά

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι κάνουν οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο όταν φεύγεις από το δωμάτιό σου για να απολαύσεις μια βόλτα στην πόλη ή όταν πας για μπάνιο; Διάβασε ποια είναι τα 7 πράγματα που δεν μαθαίνεις ποτέ

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ