Στον τελικό του τριπλούν η Παπαχρήστου

Η Βούλα Παπαχρήστου υπερέβη το όριο των 14μ30 και θα είναι παρούσα στον τελικό του τριπλούν, στο ολυμπιακό πρόγραμμα του στίβου. Είχε τη δεύτερη επίδοση στον προκριματικό.

Στον τελικό του τριπλούν η Παπαχρήστου

Μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών του τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου, εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελληνίδα άλτρια, που τόσο απασχόλησε τα μέσα, χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να "πιάσει" το όριο των 14μ30 και να είναι στις δώδεκα φιναλίστ, τα κορίτσια δηλαδή που θα διεκδικήσουν τα τρία μετάλλια σ' ένα αγώνισμα που η Ελλάδα έχει δημιουργήσει παράδοση.

Στη δεύτερη η Παπαχρήστου προσγειώθηκε στα 14μ43 και ήταν η τρίτη αθλήτρια που πέρασε μετά την Κολομβιανή Ιμπάργκεν (14μ52) και την Ριπάκοβα από το Καζακστάν (14μ39).

Πέτυχε μάλιστα τη δεύτερη καλύτερη επίδοση. Οι άλλες εννέα αθλήτριες του τελικού είναι η Γερμανία Γκιέρις (14μ26), η Φινλανδή Μάκελα (14,24), η Τζαμαϊκανή Γουίλιαμς (14μ22), η Ρόχας από τη Βενεζουέλα (14μ21), η Ισραηλινή Κνιάζιεβα-Μινένκο (14μ20), η Πορτογαλίδα Μαμόνα (14μ18), η Πολωνή Γιάγκατσιακ (14μ13), η Πορτογαλίδα Κόστα (14μ12) και η Αμερικανίδα Όρτζι (14μ08).

Εκτός έμεινε η Ουκρανή Όλγα Σαλαντούκα!

Ο τελικός του αγωνίσματος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 14:55 ώρα Ελλάδας.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ