Συλλήψεις υπόπτων για τρομοκρατία στη Βραζιλία πριν τους Ολυμπιακούς

Λίγες ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο, οι Αρχές της Βραζιλίας προχώρησαν σε συλλήψεις υπόπτων για τρομοκρατικά χτυπήματα κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Συλλήψεις υπόπτων για τρομοκρατία στη Βραζιλία πριν τους Ολυμπιακούς

Περίπου τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, οι Αρχές της Βραζιλίας προχώρησαν σε συλλήψεις εξτρεμιστών που είναι ύποπτοι για επιθέσεις κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς.

Ο Υπουργός δικαιοσύνης της Βραζιλίας, Αλεξάντρε ντε Μοράες ενημέρωσε του δημοσιογράφους την Πέμπτη (21/7) πως η Αστυνομία κρατά 10 υπόπτους για τρομοκρατικές ενέργειες κατά της χώρας τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι συλλήψεις έγιναν στις νότιες πολιτείες του Σάο Πάολο και του Παρανά.

Τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ αναφέρουν πως οι ύποπτοι συνδέονται με το ISIS, ωστόσο η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται την ίδια ώρα που οι Αρχές της χώρας αυξάνουν τα μέτρα ασφαλείας ενόψει των Αγώνων υπό τον φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ