Τα σενάρια κατάταξης κι οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής πόλο

Δείτε αναλυτικά τα σενάρια κατάταξης της Εθνικής ομάδας πόλο, η οποία, ύστερα απ' την ήττα από την Αυστραλία μπορεί να τερματίσει ακόμα και τέταρτη! Διαβάστε ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Τα σενάρια κατάταξης κι οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής πόλο

Η Εθνική πόλο Ανδρών γνώρισε "βαριά" ήττα με 12 -7 απ' την Αυστραλία και είδε το όνειρο της 1ης θέσης να κάνει... φτερά. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ανατρέπει τα δεδομένα σε ό,τι αφορά την τελική κατάταξη της "γαλονόλευκης", αφού υπό προϋποθέσεις μπορεί να τερματίσει ακόμη και 4η!

Αν η αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Ουγγαρία λήξει ισόπαλη και η Σερβία κερδίσει την Ιαπωνία, τότε η οικοδέσποινα θα είναι πρώτη με 7 βαθμούς και η Ελλάδα, η Ουγγαρία και η Σερβία δεύτερες με 6. Η θέση μας σε αυτή την περίπτωση θα εξαρτηθεί από το συντελεστή τερμάτων και από το μέγεθος της νίκης της Σερβίας επί της Ιαπωνίας.

Αυτή τη στιγμή οι Ούγγροι έχουν τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων αφού είναι στο +10, άρα θα πάρουν άνετα τη δεύτερη θέση εκτός εάν οι Σέρβοι που είναι στο +1 συντρίψουν τους Ιάπωνες με δέκα γκολ διαφορά. Αντίθετα, αν ο αγώνας της Ουγγαρίας με τη Βραζιλία έχει νικητή τότε θα είμαστε στη χειρότερη περίπτωση τρίτοι. Μετά την ήττα απ' την Αυστραλία το ιδανικότερο σενάριο για την Εθνική ώστε να βγει 2η είναι να νικήσει η Ουγγαρία τη Βραζιλία.

Στον έτερο όμιλο, το Μαυροβούνιο, ύστερα από το 9-9 κόντρα στην Ισπανία τερμάτισε 4ο. Η Ιταλία γνώρισε την ήττα με 10-7 απ' τις ΗΠΑ, με συνέπεια να πάρει την 3η θέση, ενώ απρόσμενη ήττα υπέστη κι η Κροατία με 9-9 απ' την αδιάφορη Γαλλία. Έτσι, η Ισπανία κατέκτησε την κορυφή του 2ου ομίλου.

ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΜΑΤΣ

Κυριακή 14/8

21:30 ΗΠΑ - Ιταλία 10-7

Κυριακή 14/8

22:50 Γαλλία - Κροατία 9-8

Δευτέρα 15/8

01:30 Σερβία - Ιαπωνία

Δευτέρα 15/8

02:50 Βραζιλία - Ουγγαρία

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΚ ΑΟΥΤ

Πρώτος του πρώτου ομίλου - Μαυροβούνιο

Δεύτερος του πρώτου ομίλου - Ιταλία

Τρίτος πρώτου ομίλου - Κροατία

Τέταρτος πρώτου ομίλου - Ισπανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυστραλία - Ελλάδα 12-7
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ