Βλάχος στο Sport24 Radio: "Δεν γίνεται να κοιτάς πώς θα πάρεις το χρυσό"

Περισσότερο απογοητευμένος από την εμφάνιση παρά από το αποτέλεσμα ήταν ο Θοδωρής Βλάχος μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από τη συνέχεια του ολυμπιακού τουρνουά πόλο. Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε στον Sport24 Radio 103,3.

Βλάχος στο Sport24 Radio: "Δεν γίνεται να κοιτάς πώς θα πάρεις το χρυσό"

Ο προπονητής της εθνικής πόλο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον απεσταλμένο του Sport24 Radio Γιάννη Λαμπίρη για τον αποκλεισμό στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων από την Ιταλία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Για το γεγονός ότι ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι: " Ήταν σημαντικό που μείναμε πίσω με 3-0. Εχουμε κάνει ανατροπές, αλλά όταν βρίσκεσαι τόσο μακριά δεν είναι εύκολο. Δεν είχαμε φαντασία και κυκλοφορία στον παίκτη παραπάνω, δεν είχαμε εύκολο γκολ. Στην αρχή ήταν ένα από τα σημεία που καθόρισε την εξέλιξη του παιχνιδιού".

Για το διάστημα που είχαμε δυσκολία στο σκοράρισμα: " Για 4,5 λεπτά δεν έμπαινε γκολ στο τρίτο οκτάλεπτο. Σήμερα δεν μας πήγε τίποτα καλά. Μπήκαν μπροστά οι Ιταλοί και δεν απειλήσαμε όπως θα έπρεπε. Στο τρίτο οκτάλεπτο δεν βάζαμε γκολ και δεχτήκαμε δύο, ήταν πολύ δύσκολο μετά να βάλεις τρία γκολ και να γυρίσεις το ματς".

Για την επόμενη μέρα: " Θα συνεχίσουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια για να πάρουμε την καλύτερη θέση που γίνεται. Οι ομάδες χτίζονται, δεν γίνεται να κοιτάς την πρώτη θέση και το πώς θα πάρεις το χρυσό. Η ζωή συνεχίζεται. Δεν αξίζαμε, δεν μπορούσαμε, η ομάδα κοιτάει την επόμενη μέρα. Δεν δείχνει σημάδια αποσύνθεσης. Ηρθαμε εδώ να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και γιατί να μην τελειώσουμε με δύο καλές εμφανίσεις τη διοργάνωση; Να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χάθηκε η μάχη: Ελλάδα - Ιταλία 5-9

News 24/7

24MEDIA NETWORK