Χωρίς Ρόουζ στους Ολυμπιακούς η USA Team

Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν θα είναι παρών στην εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών που θα παίξει του χρόνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κανονικά οι υπόλοιποι αστέρες του Μάικ Σιζέφσκι.

Χωρίς Ρόουζ στους Ολυμπιακούς η USA Team

Την Πέμπτη ανακοινώθηκαν οι κλήσεις του Μάικ Σιζέφσκι για τη USA Team που θα μαζευτεί το τριήμερο 11-13 Αυγούστου για λίγες προπονήσεις και το όνομα του Ντέρικ Ρόουζ απουσιάζει. Τούτο σημαίνει ότι ο ηγέτης των Σικάγο Μπουλς δεν θα είναι διαθέσιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, αφού η τελική 12άδα θα προκύψει από τη λίστα που έφτιαξε ο ομοσπονδιακός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο "Coach K" επέλεξε να καλέσει 34 παίκτες για το μίνι αυτό καμπ έτσι ώστε περισσότεροι να νιώσουν μέλη της εθνικής ομάδας και να προετοιμαστεί το έδαφος για τις διοργανώσεις μετά το ολυμπιακό τουρνουά. Είναι σχεδόν βέβαιο άλλωστε πως παίκτες όπως ο Λεμπρόν Τζέιμς, ο Καρμέλο Άντονο, ο Ντουάιτ Χάουαρντ ή ο Κρις Πολ θα παίξουν για τελευταία φορά.

Κλήθηκαν αναλυτικά οι: Λαμάρκους Όλντριτζ, Καρμέλο Άντονι, Χάρισον Μπαρνς, Μπράντλι Μπιλ, Τζίμι Μπάτλερ, Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, Μάικ Κόνλεϊ, ΝτεΜάρκους Κάζενς, Στίφεν Κάρι, Άντονι Ντέιβις, ΝτεΜαρ ΝτεΡοζάν, Αντρέ Ντράμοντ, Κέβιν Ντουράντ, Κένεθ Φαρίντ, Ρούντι Γκέι, Πολ Τζορτζ, Ντρέιμοντ Γκριν, Μπλέικ Γκρίφιν, Τζέιμς Χάρντεν, Τόμπιας Χάρις, Γκόρντον Χέιγουρντ, Ντουάιτ Χάουαρντ, Κάιρι Ίρβινγκ, Λεμπρόν Τζέιμς, ΝτεΑντρέ Τζόρνταν, Κόουι Λέοναρντ, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Κέβιν Λοβ, Βίκτορ Ολαντίπο, Τσάντλερ Πάρσονς, Κρις Πολ, Μέισον Πλάμλι, Κλέι Τόμπσον, Τζον Γουόλ και Ράσελ Ουέστμπρουκ

News 24/7

24MEDIA NETWORK