Απίστευτη μπουνιά σε αγώνα ράκμπι!

Το ράκμπι μπορεί να γίνει ιδιαίτερα βίαιο, ειδικά όταν οι αθλητές του ξεπερνούν τα όρια. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην αναμέτρηση της Αυστραλίας με την Αργεντινή, όταν ένας παίκτης της πρώτης ισοπέδωσε με μια μπουνιά στο πρόσωπο έναν αντίπαλό του! Δείτε σε VIDEO το συμβάν.

Απίστευτη μπουνιά σε αγώνα ράκμπι!

Η Αυστραλία διέλυσε με 34-9 την Αργεντινή στην μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα ράκμπι το βράδυ του Σαββάτου (25/7), όμως το ματς σημαδεύτηκε από μια φάση που θύμισε... πυγμαχία.

Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια μιας επίθεση των Αυστραλών, ο Νίκολας Σάντσες της Αργεντινής τράβηξε από την φανέλα τον αντίπαλό του, Μάικλ Χούπερ. Ο Αυστραλός εξοργίστηκε και απάντησε με μια μπουνιά στο πρόσωπο του Σάντσες ο οποίος ξάπλωσε στο χορτάρι!

Οι διαιτητές δεν αντιλήφθηκαν καν το συμβάν, παρά το γεγονός πως ο Αργεντινός έμεινε για μερικά λεπτά ξαπλωμένος έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Μετά το τέλος του αγώνα ωστόσο έγινε γνωστό πως το συγκεκριμένο συμβάν θα εξεταστεί από την επιτροπή διαιτησίας η οποία θα τιμωρήσει τον Αυστραλό παίκτη για την κίνησή του.

Δείτε το συμβάν:

Κι από μία πιο κοντινή λήψη:

News 24/7

24MEDIA NETWORK