Τίμησε τους πεσόντες της τουρκικής εισβολής

O ΑΠΟΕΛ ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του πως πραγματοποίησε λαμπαδηδρομία η οποία ξεκίνησε από το οίκημά του και κατέληξε στον τύμβο Μακεδονίτισσας, αποδίδοντας έτσι φόρο τιμής στους πεσόντες της τουρκικής εισβολής.

Τίμησε τους πεσόντες της τουρκικής εισβολής

Η ανακοίνωση

"Όπως αρμόζει τίμησε τους ήρωες της Τούρκικης εισβολής ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας.

Ανήμερα της μαύρης εκείνης μέρας της 20ης Ιουλίου του 1974, και με την συμπλήρωση 40 χρόνων κατοχής, ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε λαμπαδηδρομία η οποία ξεκίνησε από το οίκημα του Σωματείου και κατέληξε στον τύμβο Μακεδονίτισσας όπου απέδωσε φόρο τιμής στους πεσόντες της Τούρκικης εισβολής.

Το παρών τους έδωσαν τα τμήματα δρομέων και ποδηλασίας του Σωματείου μας, αθλητές του Σωματείου Δρομέων Περικλής Δημητρίου καθώς επίσης και Ελληνοκύπριοι οι οποίοι θέλησαν να αποδώσουν τον δικό τους φόρο τιμής στους αδικοχαμένους αδελφούς μας.

Με το τέλος της λαμπαδηδρομίας πραγματοποιήθηκε μικρή τελετή με κατάθεση στεφάνων. Από πλευράς Σωματείου τίμησε με στεφάνη τους πεσόντες ο πρόεδρος Μάριος Χαραλάμπους και από πλευράς εταιρείας το μέλος της διοίκησης Ανδρέας Θεοδοσίου.

Παράλληλα κατάθεσε στεφάνη και το Σωματείου Περικλής Δημητρίου.

Το παρών τους έδωσαν επίσης τα διοικητικά συμβούλια Σωματείου και εταιρείας.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Μάριος Χαραλάμπους τόνισε χαρακτηριστικά για την σημερινή μέρα:

"Συμπληρώνονται σήμερα 40 χρόνια από την Τούρκικη εισβολή. Την μαύρη εκείνη μέρα του Ελληνισμού στην οποία η Τουρκία ετσιθελικά κατέκτησε την μισή μας πατρίδα. Σαν ΑΠΟΕΛ έχουμε υποχρέωση να την θυμόμαστε αλλά και να την υπενθυμίζουμε σε όλους. Παράλληλα οφείλουμε να τιμούμε αυτούς που θυσιάστηκαν για την δική μας ελευθερία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK