ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αρχίζει το ξήλωμα των προνομίων των Ολυμπιονικών που πιάνονται "ντοπέ"

Σημαντικές εξελίξεις στο θέμα των προνομιών των Ολυμπιονικών οι οποίοι όμως στη συνέχεια συλλαμβάνονται ντοπαρισμένοι θα λάβουν χώρα από την επόμενη Δευτέρα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αρχίζει το ξήλωμα των προνομίων των Ολυμπιονικών που πιάνονται "ντοπέ"

Οι εν λόγω εξελίξεις κυοφορούνται εδώ και καιρό αλλά οι σχετικές διεργασίες κορυφώθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε και επίσημα η αφαίρεση του μεταλλίου από την Πηγή Δεβετζή!

Επίσης εξακριβωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη ΓΓΑ έχει συσταθεί ομάδα εργασίας που καταγράφει σε βάθος πολλών χρόνων ποιοί αθλητές τιμωρημενοι για ντόπινγκ έχουν κάνει χρήση προνομίων, πρόσληψης, οικονομικών παροχών κλπ.

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη ψήφιση νόμου για άρση των προνομίων σε αυτές τις περιπτώσεις πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι αναμένεται να έχουν σημαντικά προβλήματα.

Πρέπει να σημειωθεί επίσης και το εξής πάρα πολύ σημαντικό: Η δαγκάνα του νόμου πιάνει ακόμα και όσους έχουν δικαιωθεί στα ποινικά δικαστήρια, διότι το νομοθέτημα μιλάει για διοικητικές κυρώσεις. Αρκεί, κοντολογίς, μια τιμωρία από τη WADA η το ΕΣΚΑΝ για να εφαρμοστούν οι διατάξεις του ξηλώματος των προνομίων.

Αρκεί φυσικά η επίδοση ή το μετάλλιο με το οποίο εξασφαλίστηκε το προνόμιο να αποδείχθηκε "κίβδηλο" με επίσημα στοιχεία.

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα