Δημοπρασίες Αγάπης: 5.000 ευχαριστώ και λίγα είναι!

Από τη Δευτέρα (15/2) όταν ξεκίνησαν οι φετινές “Δημοπρασίες Αγάπης” έως και σήμερα Τετάρτη (17/2) οι αναγνώστες και οι ακροατές του Sport24 Radio 103,3 έχουν προσφέρει σχεδόν 5.000€ για 13 αθλητικά προϊόντα.

Δημοπρασίες Αγάπης: 5.000 ευχαριστώ και λίγα είναι!

Λένε πως όταν έρχονται τα δύσκολα και οι εποχές “μυρίζουν” φτώχεια και εξαθλίωση, αυτό που ενώνει τους ανθρώπους είναι η αλληλεγγύη και ο ουμανισμός. Να κοιτάς δηλαδή λίγο πιο πέρα από τη στενή σου καθημερινότητα και διώχνεις την παγερή αδιαφορία του πλήθους. Ε, λοιπόν όσα και να γραφτούν για την απομονωμένη κοινωνία μας και τους ανθρώπους που μένουν στον μικρόκοσμό τους, πάντα θα υπάρχουν τα φωτεινά παραδείγματα. Παραδείγματα, όπως των ανθρώπων που καθημερινά συμμετέχουν στις “Δημοπρασίες Αγάπης” (μέσω των SPORT 24 Radio 103,3, Contra.gr, SPORT 24)και προσφέρουν από το υστέρημά τους, για να βοηθήσουν τα παιδιά του συλλόγου “Φλόγα”.

Από την Δευτέρα (15/2) όταν ξεκίνησαν οι φετινές “Δημοπρασίες Αγάπης” έως και σήμερα Τετάρτη (17/2) οι αναγνώστες και ακροατές του SPORT 24 Radio 103,3 έχουν προσφέρει σχεδόν 5.000€ για 13 αθλητικά προϊόντα. Και πιστέψτε μας, πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους, δεν έχουν ως πρώτο μέλημα να γεμίσουν τη συλλογή τους με συλλεκτικά είδη, αλλά να προσφέρουν στο σύλλογο “Φλόγα” και στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο. Ήταν αρκετές οι περιπτώσεις ανθρώπων, που έστω κι αν υποστηρίζουν άλλη ομάδα, αγόρασαν ένα αντικείμενο, επειδή τα χρήματα πάνε για καλό σκοπό. Γι' αυτό και ένα “ευχαριστώ” από εμάς και τον σύλλογο “Φλόγα”, μοιάζει πολύ φτωχό.

Και αξίζει μια ειδική μνεία στους ακροατές του SPORT 24 Radio 103,3, που με τη συμμετοχή τους στην εκπομπή "Το 10 το κακό" (10:00-12:00), έχουν δείξει μια αξιέπαινη ανθρωπιά και συμμετοχή, δίχως προηγούμενο!

Οι “Δημοπρασίες Αγάπης” συνεχίζονται μέχρι και την Παρασκευή, με προϊόντα και αντικείμενα που μας έχουν δώσει οι μεγαλύτεροι σύλλογοι και οι σπουδαιότεροι αθλητές. Για να μάθεις τί δημοπρατείται καθημερινά, τις ώρες, το πρόγραμμα, αλλά και ποιος είναι ο σκοπός των δημοπρασιών, μπες ΕΔΩ στο site που δημιουργήσαμε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK