Εκλογές με... επεισοδιακό παρασκήνιο στην ΕΟΕ!

Τουλάχιστον επεισοδιακές ήταν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΕΟΕ τη Δευτέρα.

Εκλογές με... επεισοδιακό παρασκήνιο στην ΕΟΕ!

Η διαδικασία γνώρισε πλήγματα αξιοπιστίας από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα ενώ το αποτέλεσμα που προέκυψε θα προκαλέσει συζητήσεις.

Οι εξελίξεις έτρεξαν με γρήγορους ρυθμούς από το πρωί όταν και εισήχθη εσπευσμένα στο Ωνάσειο με πόνους στο στήθους ο Ισίδωρος Κούβελος, ένας εκ των δύο υποψηφίων.

Αμέσως έπεσε στο τραπέζι θέμα αναβολής των εκλογών από την πλευρά Κούβελου στο οποίο όμως δεν ήταν δυνατόν να συναινέσει η πλευρά του Σπύρου Καπράλου.

Εν συνεχεία οι εξελίξεις μεταφέρθηκαν στο κτίριο των εκλογών. Ο Λάμπης Νικολάου, ο οποίος είχε επιλεγεί ως πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής για να τρέξει τη διαδικασία (ο αρχαιότερος, έτσι και αλλιώς, της ΕΟΕ και πρώην Αθάνατος) δήλωσε κατά την άφιξή του στο τόπο των εκλογών ότι η δικαδικασία θα αναβληθεί.

Ακολούθησε ένταση και λεκτικοί διαξιφισμοί μεταξύ του Νικολάου και των 14 που είχαν ήδη ειδοποιηθεί να σπεύσουν για να ψηφίσουν (άπαντες ήταν της πλευράς Καπράλου). Ο πρώην Αθάνατος απείλησε ότι θα φύγει, του απάντησαν όμως ότι ακόμα και σ' αυτήν την περίπτωση οι εκλογές μπορούν να γίνουν κανονικά.

Και πραγματικά, αυτή ήταν η πορεία των πραγμάτων. Ο Παύλος Κανελλάκης ορίστηκε πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής και η διαδικασία έγινε με την πλευρά Καπράλου να επικρατεί με 14-0, όπως και αναμενόταν.

Το αν η άλλη πλευρά μπορεί (και θέλει) να προσβάλλει το αποτέλεσμα με οποιοδήποτε νομικό τρόπο είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK