Επιστρέφει ο "Spetses mini Marathon"

Ο Spetses mini Marathon επιστρέφει στο αγαπημένο νησί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Επιστρέφει ο "Spetses mini Marathon"

Μετά την τεράστια περυσινή επιτυχία όπου περισσότεροι από 2000 αθλητές επισκέφθηκαν το νησί για να συμμετάσχουν, φέτος αναμένονται ακόμα περισσότεροι δρομείς και κολυμβητές με δεδομένο μάλιστα ότι οι 500 θέσεις του κολυμβητικού αγώνα εξαντλήθηκαν ήδη 35 μέρες πριν την εκκίνηση και πάνω από 2000 δρομείς έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Μεταξύ 11 και 13 Οκτωβρίου, χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές κάθε ηλικίας αλλά και πολλά παιδιά, θα τρέξουν, θα κολυμπήσουν και θα ζήσουν μαζί τα έντονα συναισθήματα που προσφέρει ο Spetses mini Marathon!

"Ο Spetses mini Marathon είναι ένας αγώνας που ενώνει όλο το νησί. Η Δημοτική Αρχή, οι θεσμικοί φορές, οι επαγγελματίες καθώς και οι κάτοικοι των Σπετσών, μεταξύ των οποίων και περισσότεροι από 200 εθελοντές, περιμένουν με ανυπομονησία να φιλοξενήσουν τους χιλιάδες καλεσμένους. Φέτος, ο αγώνας διευρύνεται ακόμα περισσότερο για να προσφέρει τη χαρά της άθλησης και της ευγενούς άμιλλας σε ένα τριήμερο για όλους, πλαισιωμένο με κέφι και πολλές δράσεις", δήλωσε η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon, Μαρίνα-Λήδα Κουταρέλλη.

O Δήμαρχος Σπετσών, Παναγιώτης Λυράκης, δήλωσε ότι "Μέσα σε τρία χρόνια καταφέραμε να πετύχουμε η τουριστική περίοδος των Σπετσών που τελείωνε μετά την γιορτή της Αρμάτας, τώρα να συνεχίζει και μέχρι τον Οκτώβριο με σημαντικά οφέλη για το νησί".

Τα αγωνίσματα

Ο Spetses mini Marathon αποτελείται από 6 αγωνίσματα που διεξάγονται τις τρεις ημέρες της εκδήλωσης. Αγώνες Δρόμου 5 και 25 χιλιομέτρων, Κολύμβησης 2500μ. και 5000μ. και Παιδικούς Αγώνες, Τρεξίματος και Κολύμβησης. Όλα τα αγωνίσματα διεξάγονται στην πλατεία Ποσειδωνίου, μπροστά από το εμβληματικό Poseidonion Grand Hotel, που δρα ως φορεάς πρωτοβουλιών και λειτουργεί και ως κέντρο επιχειρήσεων του Αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK