Οι 5 πιο ανατρεπτικέςπυγμαχικές "ξάπλες" της δεκαετίας (VIDEOS)

Τα νοκ άουτ στην πυγμαχία είναι πάντα εντυπωσιακά τα συγκεκριμένα όμως κρύβουν και μια ιστορία ανατροπής πίσω τους που τα κάνει ξεχωριστά. Δείτε τα VIDEOS.

Οι 5 πιο ανατρεπτικέςπυγμαχικές "ξάπλες" της δεκαετίας (VIDEOS)

5) Manny Pacquiao vs Ricky Hatton

Μπορεί πολλοί να είχαν προβλέψει νίκη του Pacquiao και μάλιστα με νοκ άουτ στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε και το πρόσωπο του Βρετανού όταν βρέθηκε στο καναβάτσο είναι πραγματικά σοκαριστικό.

4) Adonis Stevenson vs Chad Dawson

Αν και γενικά ο Stevens έγινε γνωστός για τα "βαριά" του χέρια όταν έγινε αυτός ο αγώνας για τη ζώνη ήταν ένας σχετικά άγνωστος πυγμάχος και αντιμετώπιζε τον Dawson που ήταν ένας από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες εκείνη την περίοδο.

3) Carl Froch vs Jermain Taylor

Για έντεκα γύρους ο Jermain Taylor είχε κυριαρχήσει στο ρινγκ και όλα έδειχναν ότι ο Froch θα έχανε τη ζώνη του εκείνο το βράδυ. Όμως ο Carl Froch κάνοντας έναν απίστευτο γύρο πήρε τη νίκη με νοκ άουτ με μόλις 14 δευτερόλεπτα να απομένουν.

2) Breidis Prescott vs Amir Khan

Και οι δύο αθλητές ήταν αήττητοι όταν ξεκίνησε ο αγώνας αλλά το μεγάλο φαβορί ήταν ο Khan. Όταν ξεκίνησε ο αγώνας ό Khan έμοιαζε πολύ άνετος μέσα στο ρινγκ. Υπερβολικά άνετος όπως αποδείχτηκε!

1) Juan Manuel Marquez vs Manny Pacquiao

O Marquez μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα κερδίζοντας καθαρά μέχρι τον τέταρτο γύρο. Στον πέμπτο ο Pacquiao ισορρόπησε το παιχνίδι και στον έκτο είχε καθαρά τον έλεγχο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτό του, όταν μια κόντρα του Marquez τον έστειλε "αδιάβαστο".

Διαβάστε ακόμη στο Fightlife.gr:

Και βίντεο από τη συνάντηση Mayweather – Pacquiao

Τη λένε Λίτσα, απ’ το Μπρους Λι-τσα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK