Με τραυματισμό στον ώμο αγωνίστηκε ο Pacquiao

Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Manny Pacquiao μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Floyd Mayweather, αναγκάστηκε να αγωνιστεί με τραυματισμό στον δεξί του ώμο.

Με τραυματισμό στον ώμο αγωνίστηκε ο Pacquiao

ΟFloyd Mayweatherδεν επέτρεψε στονManny Pacquiaoνα τον αμφισβητήσει και τον νίκησε στα σημεία στον αγώνα του αιώνα.

Ωστόσο λίγη ώρα μετά τη λήξη της μεγάλης "μάχης", ο Pacquiao δήλωσε πως : "Είναι μέρος του παιχνιδιού, δεν θέλω να ψάχνω για άλλοθι ή δικαιολογίες αλλά είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι με ένα χέρι".

Επιπλέον η αθλητική επιτροπή της Νεβάδα που ήταν υπεύθυνη για την διεξαγωγή του αγώνα αρνήθηκε το αίτημα του Pac-man να κάνει μια αντι-φλεγμονώδη ένεση στα αποδυτήρια λίγο πριν τον αγώνα.

Και εδώ αρχίζει το μπλέξιμο γιατί ο πρόεδρος της επιτροπής ισχυρίζεται ότι η αρνήθηκαν την ένεση γιατί ο Manny δεν το ανέφερε νωρίτερα ενώ η πλευρά του πυγμάχου λέει ότι η επιτροπή το ήξερε εδώ και εβδομάδες και μάλιστα είχαν εγκρίνει την λήψη αντιφλεγμονώδους ένεσης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και γι' αυτό περίμεναν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

O promoter του Pacquiao είπε ότι σκέφτηκαν να μεταφέρουν τον αγώνα για μεταγενέστερη ημερομηνία αλλά δήλωσε πως τέτοιοι τραυματισμοί γίνονται στον αθλητισμό και πως ο μαχητής πρέπει να ξεπερνά τις δυσκολίες.

Από την πλευρά του ο Mayweather δήλωσε ότι και εκείνος είχε πρόβλημα τραυματισμού και στα δύο του χέρια και άφησε αιχμές για τον αντίπαλό του "αν είχε κερδίσει ο Pacquiao το μόνο που θα είχα να πω θα ήταν να δείξω τον σεβασμό μου επειδή απέδειξε ότι ήταν καλύτερος. Είχα τραυματισμό και στα δύο μου χέρια αλλά όπως έχω ξαναπεί πάντα βρίσκω τον τρόπο για να κερδίζω".

Με δεδομένους τους ισχυρισμούς για τραυματισμό και την δήλωση του Mayweather ότι έχει έναν ακόμα αγώνα τον Σεπτέμβριο πριν κρεμάσει τα γάντια του ίσως μια ρεβάνς να μην είναι όνειρο απατηλό!

Διαβάστε ακόμη στο Fightlife.gr:

Ντοκουμέντο! 864 γροθιές έπεσαν και από τους δύο αθλητές!

Διαβάστε ακόμη:

ΝΙΚΗΤΗΣ ο Floyd Mayweather! (VID+PHOTOS)

Στο πόδι οι Φιλιππίνες για τον Pacquiao ακόμα και κάτω από βροχή (PICS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK