Ο Mayweather αγόρασε αμάξι αξίας 4.3 εκ. ευρώ

Ο Floyd Mayweather ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Andre Berto στις 12 Σεπτεμβρίου, με μοναδικό στόχο να ισοφαρίσει το ρεκόρ των 49 συνεχόμενων νικών του Rocky Marciano. Όμως, αυτό δεν τον επηρεάζει από το να φωτογραφηθεί με το νέο απόκτημά του, ένα Koenigsegg CCXR Trevita αξίας 4.300.000 ευρώ!

Ο Mayweather αγόρασε αμάξι αξίας 4.3 εκ. ευρώ

Στις 12 Σεπτεμβίου ο Floyd Mayweather πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Andre Berto, έχοντας ως στόχο να φτάσει τις 49 συνεχόμενες νίκες και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Rocky Marciano. Παρόλα αυτά, ο πλουσιότερος αθλητής στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes, φαίνεται πως ενδιαφέρεται περισσότερο να μεγαλώσει τον αριθμό των πολυτελών αυτοκινήτων που έχει στο γκαράζ του, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Ο Αμερικανός πυγμάχος, σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", απέκτησε ένα Koenigsegg CCXR Trevita, αξίας 4.300.000 ευρώ, το οποίο αποδίδει πάνω από 1000(!) ίππους. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν μόλις δύο τέτοια αμάξια στον κόσμο, με το δεύτερο να το έχει ο σύντροφος της Πάρις Χίλτον, Τόμας Γκρος. O Mayweather, εκτός από το Trevita έχει τρεις Bugatti Veyron, δύο Ferrari 458, μία 599, μία GTB Fiorano και μία Enzo. Επιπλέον, έχει μία Lamborghini Aventador και μία Porsche 911 Turbo S.

Δείτε PHOTOS από τα πολυτελή αυτοκίνητα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK