Tα 5 πιο καυτά ring girls στον πλανήτη (VIDEOS)

Αν το δεις ωμά απλά δείχνουν ποιος γύρος θα αρχίσει, αν το δεις όμως ποιητικά είναι μια όαση ομορφιάς σε ένα χώρο βαρβαρότητας. Σε κάθε περίπτωση είναι τα 5 πιο καυτά ring girls στον πλανήτη.

Tα 5 πιο καυτά ring girls στον πλανήτη (VIDEOS)

5. Mercedes Terrell

Το κορίτσι του Bellator έχει μακρά προϋπηρεσία σε αθλητικα event για άντρες αφού πριν το ΜΜΑ ήταν κορίτσι αγώνων Supercross και έχει ποζάρει πολλές φορές σε περιοδικά όπως το Lowrider το Import Tuner και άλλα

4. Shannon Ihrke

Δουλεύει στο Invicta ένα promotion μόνο με γυναίκες μαχήτριες, και πριν ασχοληθεί με το modeling η Shannon είχε υπηρετήσει στους πεζοναύτες.

3. Kelli Hutcherson

Η Kelli είχε στο ενεργητικό της πολλές δουλειές στο modelling πριν το Strikeforce την επιστρατεύσει και από την πρώτη στιγμή κέρδισε τους πάντες και δικαίως!

2. Brittney Palmer

Είναι το πιο γνωστό ξανθό ring girl του UFC με θητεία στο Playboy αλλά και το Maxim αλλά και με αμέτρητα βίντεο που μαζεύουν εκατομμύρια views!

1. Arianny Celeste

Ανήκει στο UFC και είναι το πιο γνωστό ring girl στον πλανήτη και όχι άδικα! Με καταγωγή από Μεξικό και Φιλιππίνες έχει φωτογραφηθεί για το Playboy και το Maxim αλλά μη γελιέστε από την εμφάνισή της καθώς έχει οδηγηθεί στο κρατητήριο επειδή έδειρε τον σύντροφο της τον Μάιο του 2012!

Tα νούμερα ένα και δύο της λίστας μας φωτογραφίζονται μαζί γιατί καμιά φορά η ζωή μπορεί να είναι τόσο ωραία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK