"Θα χρειαστώ μήνες για να μπορέσω να φάω ένα μήλο"

Για πρώτη φορά μετά την αναπάντεχη ήττα από την Χόλι Χολμ στη Μελβούρνη που της στέρησε τον παγκόσμιο τίτλο, η Ρόντα Ρούσεϊ "έσπασε" τη σιωπή της.

"Θα χρειαστώ μήνες για να μπορέσω να φάω ένα μήλο"

Περίπου ένα μήνα μετά την ήττα της από την Χόλι Χολμ στον αγώνα της Μελβούρνης για τον παγκόσμιο τίτλο, η Ρόντα Ρούσεϊ αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της και μίλησε για τα συναισθήματά της για την παρθενική ήττα της, τονίζοντας πως θα χρειαστεί μέχρι και έξι μήνες για να μπορέσει να... φάει!

"Ήμουν πραγματικά πολύ λυπημένη. Θα χρειαστώ τρεις με έξι μήνες για να μπορέσω να φάω ένα μήλο", δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε για την καριέρα της: "Ίσως να μην μπορώ να τα κάνω όλα όσο καιρό είμαι στην ακμή μου, πριν το σώμα μου δεν αντέχει άλλο. Αλλά γ@#@$ε το ίσως και να μπορώ".

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα