Η συγκλονιστική μαρτυρία του σέρφερ που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία

Ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου, ο σέρφερ Μικ Φάνινγκ που γλίτωσε από τα σαγόνια του καρχαρία κατά τη διάρκεια του JBay Open στη Νότια Αφρική μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του. Δείτε σε VIDEO τα όσα δήλωσε.

Η συγκλονιστική μαρτυρία του σέρφερ που δέχθηκε επίθεση από καρχαρία

Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο JBay Open το απόγευμα της Κυριακής (19/7). O Αυστραλός σέρφερ, Μικ Φάνινγκ, ένας από τους κορυφαίους στο είδος του, δέχθηκε επίθεση από καρχαρία την ώρα που καθόταν ανέμελος πάνω στη σανίδα του κατά τη διάρκεια του τελικού του τουρνουά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου που γλίτωσε από τα σαγόνια του καρχαρία, μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο μη μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του:

"Θυμάμαι πως ήμουν πάνω στην σανίδα μου και ξαφνικά ένιωσα κάτι πίσω μου. Τότε γύρισα και είδα το πτερύγιο. Πάγωσα. Δεν μπορώ να περιγράψω πως ένιωσα. Με τράβαγε προς τα κάτω και άρχισα να χτυπάω με δύναμη την πλάτη του.

Κολυμπούσα όσο πιο γρήγορα μπορούσα και φώναζα. Κουνούσα το χέρι μου για να με δουν οι άνθρωποι της διοργάνωσης. Ευτυχώς ήρθαν γρήγορα και με μαζεψαν. Δεν έπαθα τίποτα. Είμαι πλήρως καλά. Πλέον είμαι τόσο χαρούμενος που ζω, που δεν με νοιάζει και να μην αγωνιστώ ξανά. Απλά θέλω τώρα να πάρω την οικογένειά μου και φίλους μου και να βγούμε έξω".

Διαβάστε ακόμη:

Καρχαρίας επιτέθηκε σε σέρφερ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK