"Καθαρά τα νερά της πισίνας του Ζαππείου" λέει η ΕΟΕ

Η απάντηση της ΕΟΕ στις κατηγορίες για τα νερά στο στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Ζαππείου από την ΚΟΕ.

"Καθαρά τα νερά της πισίνας του Ζαππείου" λέει η ΕΟΕ

Μετά το υφυπουργείο Αθλητισμού, τοποθετήθηκε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, περί μη καθαρότητας των νερών στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο του Ζαππείου, το οποίο ανήκει στην ΕΟΕ.

Η ΕΟΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι το νερό της πισίνας ελέγχεται σε τακτά χρονικά διαστήματα και είναι καθαρό.

Συγκεκριμένα σε σχετική ανακοίνωσή της αναφέρεται: «Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, γνωστοποιεί ότι το νερό της πισίνας έχει δοθεί για ανάλυση στο Γενικό Χημείο του Κράτους δύο φορές το τελευταίο διάστημα, στις 31 Μαΐου και στις 23 Ιουνίου. Και τις δύο φορές τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για μόλυνση, δείχνοντας ότι το νερό είναι απολύτως καθαρό, όπως φαίνεται και στα έγγραφα που δημοσιοποιούμε. Επίσης καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να κρατάει ανοιχτό το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο το οποίο έχει ιδιαίτερα υψηλό κόστος λειτουργίας, λόγω της παλαιότητάς του και το διαθέτει δωρεάν για προπονήσεις στις Εθνικές ομάδες πόλο και στα κολυμβητικά κλιμάκια».

Κοινωνία ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΦΩΤΙΑ

Κάθειρξη 8 ετών για πλαστό απολυτήριο. Πυρ και μανία η έδρα του δικαστηρίου

Αντιμέτωπη με τις επιπλήξεις του δικαστηρίου βρέθηκε η κατηγορούμενη υπάλληλος Δημοσίου. "Είχα ανάγκη τα χρήματα" είπε η 55χρονη, συνταξιούχος σήμερα, που παρέδωσε πλαστό πτυχίο και ζημίωσε έτσι κατά 176.000€ το κράτος. "Άνθρωποι με πτυχία τυλίγουν σουβλάκια" είπε ο εισαγγελέας

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ