Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Game Changer

Το κορυφαίο συνέδριο για τον αθλητισμό έρχεται στις 18 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hilton Athens. Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι'αυτό, εξασφάλισε τη συμμετοχή σου και επωφελήσου έκπτωση μέχρι και 50% στο κόστος εισιτηρίου.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Game Changer

Τι είναι το Game Changer και σε ποιους απευθύνεται;

Το Game Changer είναι ένα συνέδριο με θέμα τον αθλητισμό και τη business & marketing πλευρά του που διοργανώνει η 24MEDIA σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας SYMEON G. TSOMOKOS στις 18 Απριλίου 2016 στο ξενοδοχείο Hilton Athens.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο του αθλητισμού, διαφημιστικές εταιρείες και χορηγούς, marketing specialists, αθλητές, διοικητικά στελέχη ομάδων και ομοσπονδιών, στελέχη από τον χώρο των media και της διαφήμισης καθώς και σε όλους εκείνους που αν και δεν είναι εντός του εν λόγω κλάδου, επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να μυηθούν σε επιτυχημένα case studies.

Τι θα δω στο Game Changer;

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 20 διακεκριμένοι ομιλητές από το χώρο του Ελληνικού αθλητισμού ενώ κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Jordi Bertomeu Orteu, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague καθώς και ο κ. Jesus Bueno Pascual, Αντιπρόεδρος Ευρώπης, Αφρικής & Μέσης Ανατολής του NBA. Τις εργασίες του μεγαλύτερου συνεδρίου για τον Αθλητισμό και την αθλητική βιομηχανία, θα ανοίξει ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής.

Στον κατάλογο των επιβεβαιωμένων ομιλητών προστέθηκαν οι: κ. Γιάννης Πανούσης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Αναπλ. Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, Βουλευτής, το Ποτάμι, κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, Επικεφαλής της OTE TV, κ. Γιάννης Σορώτος, Creative Director, The Newtons Laboratory.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα είναι οι:

ΕΝΟΤΗΤΑ I: The Future of the game

Η εξέλιξη, οι αρχές και οι κανόνες για τη βελτίωση του παιχνιδιού. Ο ρόλος της τακτικής, η αξία της βασικής εκπαίδευσης και η κουλτούρα που ορίζει και καθορίζει τον επαγγελματικό αθλητισμό

ΕΝΟΤΗΤΑ II: All About the Fans

Η συμπεριφορά των φιλάθλων προς τις ομάδες και η σχέση των ομάδων με τους φιλάθλους, το άνοιγμα σε νέες αγορές, η δημιουργία καινούριων fans και η εταιρική κοινωνική ευθύνη για το καλό του αθλητισμού

ΕΝΟΤΗΤΑ IIΙ: Towards stronger brands

Οι αλλαγές στη βιομηχανία του αθλητισμού, η έννοια του sports marketing και η στρατηγική για μεγαλύτερα και premium brands

ΕΝΟΤΗΤΑ IV: Transforming sports with technology

Οι ευκαιρίες στην ψηφιακή εποχή, οι νέες πλατφόρμες και κανάλια επικοινωνίας με τους φιλάθλους και ο ρόλος του data analysis

ΕΝΟΤΗΤΑ V: Sport Βusiness & Finance

Τα οικονομικά μοντέλα, οι επιλογές στην εμπορική πολιτική, η υγιής ανάπτυξη των ομάδων/εταιριών και η οικονομική κρίση στο χώρο του αθλητισμού.

Πως θα συμμετέχω στο Game Changer;

Αν θες να ενημερωθείς για το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού σε όλους τους τομείς, εξασφάλισε τη συμμετοχή σου από τώρα και επωφελήσου έκπτωση μέχρι και 50% στο κόστος εισιτηρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου, τα θέματα συζήτησης καθώς και τους τρόπους συμμετοχής είναι διαθέσιμα στο www.gamechanger.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Γωγώ Βλάχου στο [email protected], τηλ. 210 728 9000.

News 24/7

24MEDIA NETWORK