Δύο αθλητές κατάδυσης για... γέλια

Δύο Φιλιππινέζοι αθλητές κατάδυσης δηλώνουν σοβαρή υποψηφιότητα για τα πιο αστεία άλματα από βατήρα, στην ιστορία του αθλήματος. Δείτε τις αποτυχημένες προσπάθειες τους.

Δύο αθλητές κατάδυσης για... γέλια

Οι Τζο Έμερσον και Τζον Νταβίντ Παχόγιο είναι δύο νεαροί αθλητές καταδύσεων, οι οποίοι έγιναν διάσημοι όχι για το αστείρευτο ταλέντο τους αλλά για... τις χειρότερες βουτιές στην ιστορία των καταδύσεων.

Αμφότεροι οι δύο Φιλιππινέζοι έπεσαν με τελείως "άτσαλο" τρόπο στην πισίνα, με συνέπεια να συγκεντρώσουν... 0 βαθμούς! Όπως γίνεται αντιληπτό, κατέλαβαν την τελευταία θέση.

Για του λόγου το αληθές, δείτε το επικό fail των δύο αθλητών:

Μηχανή του χρόνου ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Η 'ασυγχώρητη' από τους Ρωμαίους παρθενία των Χριστιανών και η ποινή του δημόσιου βιασμού

Γιατί οι Ρωμαία αντιμετώπισαν την παρθενία των γυναικών που ασπάστηκαν το Χριστιανισμό ως μέγα εχθρό. Ο δήμιος αναλάμβανε την εκτέλεση του δημόσιο βιασμού τους ή ακόμη και ο ίδιος ο αυτοκράτορας

Κύπρος ΚΥΠΡΙΑΚΟ

Γιαλλουρίδης στο NEWS 247: Να μην θυσιάσουμε την Κύπρο

Τους κινδύνους της «άνισης διαπραγμάτευσης» για την επίλυση του Κυπριακού υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο NEWS 247 o Καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής κ. Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, ο οποίος τονίζει ότι «η ελληνική πλευρά δεν διαπραγματεύεται με τους Τουρκοκύπριους, αλλά ουσιαστικά με την Άγκυρα»

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ