Πρώην πρωταθλήτρια του στίβου έγινε call girl με 600 ευρώ την ώρα

Ποια είναι η Ολυμπιονίκης που είχε "διπλή" ζωή επί σειρά ετών. Το πρωί αθλήτρια, το βράδυ... πρωταθλήτρια των ξενοδοχείων του Las Vegas

Πρώην πρωταθλήτρια του στίβου έγινε call girl με 600 ευρώ την ώρα

Η Suzy Favor Hamilton από το στίβο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες κατέληξε στα ξενοδοχεία του Λας Βέγκας και του Λος Άντζελες όπου και εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας από τον Δεκέμβριο του 2012.

Η είδηση που αποκάλυψε η ίδια η πρώην αθλήτρια, προκάλεσε σάλο στην Αμερική, καθώς η μεσαίων αποστάσεων δρομέας είχε συμμετάσχει σε τρεις Ολυμπιάδες και είχε διακριθεί σε πολλές σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις. Μεταξύ άλλων, είχε εμφανιστεί σαν πρωταγωνίστρια σε διαφημιστικά σποτάκια της Nike.

Η 44χρονη Hamilton που είναι και μητέρα ενός παιδιού, προσέφερε τις υπηρεσίες της σε τιμές που κυμαίνονταν από 600 δολάρια για μία ώρα, μέχρι 1.400 για τρεις ώρες. Το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ήταν Kelly Lundy.

" Δεν περιμένω ότι ο κόσμος θα καταλάβει τους λόγους που είχα για να πάρω αυτή την απόφαση. Αλλά μου έμοιαζε λογικό εκείνη την στιγμή. Το όλο θέμα έχει σχέση με την κατάθλιψη που περνάω", έγραψε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

" Δεν μπορώ να πω πόσο πολύ λυπάμαι για όσους πλήγωσα, ως αποτέλεσμα των πράξεών μου και εκτιμώ απεριόριστα την υποστήριξη από την οικογένεια και τους κοντινούς μου. Είμαι αποφασισμένη να επανορθώσω και να ξαναγίνω καλή μητέρα, σύζυγος, κόρη και φίλη", δήλωσε επίσης η Hamilton, που βρίσκεται και στο μισθολόγιο της Disney ως ομιλήτρια.

Να σημειωθεί, ότι η ίδια έχει είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992, 1996 και του 2000 και έχει κερδίσει 7 εθνικούς τίτλους στα 1.500 μέτρα.

Τα τελευταία χρόνια, ζει με τον σύζυγό της στην πόλη Μάντισον του Γουισκόνσιν σε μια πολυτελή έπαυλη και δεν φαίνεται να έχει ανάγκη από τα χρήματα. Όπως αποκάλυψε:

" O άντρας μου προσπάθησε να με σταματήσει. Αλλά δεν τον άκουσα. Το να γίνω συνοδός με βοήθησε να αντιμετωπίσω καταστάσεις που περνούσα στην ζωή και το γάμο μου".

Αποκάλυψε τέλος, ότι θα συμβουλευτεί ψυχολόγο στα πλαίσια της νέας προσπάθειας που κάνει για να αλλάξει τη ζωή της.

Πηγή: nytimes.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK